Τελευταία Νέα

31/12/15

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Τζιαντομένικο Μέστο!

Ο 33χρονος Ιταλός δεξιός μπακ, Τζιαντομένικο Μέστο, ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και έρχεται για να καλύψει το πολύπαθο δεξιό άκρο της άμυνας!
Ο τρίτος δεξιός μπακ ο οποίος εντάσσεται στο ρόστερ από το καλοκαίρι του 2014, ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό την τελευταία ημέρα του 2015... Ο Τζιαντομένικο Μέστο υπέγραψε συμβόλαιο και θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι μέχρι τον Ιούνιο του 2017, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ.
Ο 33χρονος δεξιός μπακ είχε αποδεσμευτεί από τη Νάπολι την 1 Ιουλίου του 2015 και έκτοτε δεν είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα, αποτελεί την προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για την κάλυψη της θέσης, αφού δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τους Βέμερ και Μαρινάκη.
Ο Μέστο έκανε προπονήσεις με τη Τζένοα από το καλοκαίρι και μετά, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί το χρόνο του μέχρι να επανέρθει σε κανονικούς ρυθμούς. Η έλευση του σημαίνει αυτόματα ότι ο Νίκος Μαρινάκης δεν υπολογίζεται από εδώ και στο εξής, διότι ως δεύτερη επιλογή θα μείνει ο Γενς Βέμερς.
Η ανακοίνωση: 
"Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού αμυντικού Τζιαντομένικο Μέστο. Ο Μέστο, παρουσία των μάνατζερς του Αντρέα Μορέτι και Μπρούνο Τσιρίλο, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Ο Μέστο γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1982 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 16 του χρόνια στη Ρετζίνα. Το 2000 πήγε δανεικός στην Κρεμονέζε και το 2001 στη Φερμάνα.
Το 2002 επέστρεψε στη Ρετζίνα όπου πλέον καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα. Το 2003 κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας κάτω των 21 ετών με την οποία κατέκτησε το Euro την ίδια χρονιά, παίζοντας ως βασικός. Το 2005 κλήθηκε και κατέγραψε δύο συμμετοχές. Το 2007 μεταπήδησε στην Ουντινέζε και ένα χρόνο μετά πήρε μετεγγραφή στη Τζένοα. Με τη φανέλα της κατέγραψε και έξι συμμετοχές στο Εuropa League.
Το 2012 τον απέκτησε η Νάπολι όπου έπαιξε μεταξύ άλλων σε τρία παιχνίδια του Champions League και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League. Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου