Τελευταία Νέα

30/12/15

Skoda Ξάνθη : Ανακοίνωσε τον Βασίλη Σκούρτη!

                                   Σκούρτης, Γλυκός
Και επισήμως στην Ξάνθη ανήκει από την Τετάρτη (30/12) ο Βασίλης Σκούρτης. Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε για 1,5 χρονο στους ακρίτες, ενώ έκανε ήδη και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. 
Την Τετάρτη (30/12) η θρακιώτικη ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο στη νέα του ομάδα.
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη".
Η προπόνηση της ημέρας έγινε παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος. Αφού γνώρισε τους συμπαίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το νέο εργασιακό του περιβάλλον, στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα προσαρμογής του.
Ο Βασίλης Σκούρτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο φόρεσε πρώτα τη φανέλα του Πανιωνίου τη σεζόν 2010-2011, στο δεύτερο μισό της οποίας συνέχισε με το Θρασύβουλο.
Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στα Χανιά και τον Πλατανιά, πριν μετακομίσει στην Πορτογαλία για λογαριασμό των Βιλαβερντένσε και Τοντέλα διαδοχικά. Η εκκίνηση της σεζόν 2013-2014 τον βρήκε στην Ολλανδία και τη Ρόντα, ενώ στο πρώτο μισό της περυσινής αγωνίστηκε με τη Νίκη Βόλου.
Εδώ κι ένα χρόνο βρίσκεται στην Τρίπολη, φορώντας τη φανέλα του Αστέρα. Φέτος έχει 8 συμμετοχές με τους Αρκάδες (5 στη Super League, 2 στο Κύπελλο Ελλάδας και 1 στο Europa League) και τρία γκολ.
Τα δύο εξ' αυτών στο Κύπελλο κόντρα στην Καλλονή και το ένα απέναντι στην ομάδα που θέλει να τον κάνει δικό της, τη Ξάνθη, στις 18 Οκτωβρίου για τη Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου