Τελευταία Νέα

28/1/16

4η φάση (Φάση των 8) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : ΑΕΚ - Ηραλης 4-1 (1ος Αγώνας).


Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕΚ επιβλήθηκε 4-1 του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από τα προημιτελικά.

Τα γκολ πέτυχαν οι Ζιαμπάρης (7' αυτ.), Κολοβέτσιος (45'), Πλατέλλας (72') και Αραβίδης (85' πεν.), ενώ η Ένωση αγωνίστηκε από το 33΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπακάκη. Για τον Ηρακλή σκόραρε στο 90’ ο Βέλλιος. 

Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ νωρίς. Μόλις στο 7’ ο Μάνταλος έκανε το γέμισμα και ο Ζιάμπαρης άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στο βάθος της εστίας του Χουάντερσον. Ο Ηρακλής ισορρόπησε σατη συνέχεια, ενώ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 33’ όταν ο Μπακάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 40’ ο διαιτητής Δελφάκης διέκοψε το παιχνίδι λόγω υβριστικών συνθημάτων προς το πρόσωπό του, ενώ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Κολοβέτσιος σκόραρε και πέτυχε το 2-0.

Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος δεν απειλήθηκε από τον Ηρακλή, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Αντιθέτως, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να πάρει σκορ πρόκρισης. Στο 72’ ο Πλατέλλας σούταρε έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα άλλαξε πορεία στον Μπαρτολίνι, κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Χουάντερσον. 

Στο 85ο λεπτό ο Αραβίδης κέρδισε πέναλτι από τον Χουάντερσον και αφού το εκτέλεσε ο ίδιος πέτυχε το 4-0, ενώ ο Ηρακλής μείωσε στο τέλος του αγώνα με κεφαλιά του Βέλλιου. 

Συνθέσεις:


ΑΕΚ: 
Ανέστης, Σοίλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρ
όπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Μάνταλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας (77' Ντίντακ), Μπουονανότε (35' Γκάλο), Τζεμπούρ (67' Αραβίδης)

Ηρακλής:
 Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης (76' Κυριακίδης), Σαραμαντάς, Ιντζόγλου (46' Μπουλούτ), Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (60' Λουκίνας), Πασάς, Βέλλιος
Γκολ: 7' αυτ. Ζιαμπάρης, 45' Κολοβέτσιος, 72' Πλατέλλας, 85' πεν. Αραβίδης - 90' Βέλλιος

Κίτρινες κάρτες: Μπακάκης - Πασάς, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Χουάντερσον

Κόκκινες κάρτες: 33' Μπακάκης.

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου