Τελευταία Νέα

27/1/16

Στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Χάρης Μαυρίας!

Στη Φορτούνα Ντίσελντορφ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι ο Χάρης Μαυρίας, με τον γερμανικό σύλλογο να ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό του.
Από την Αγγλία στη Γερμανία θα μετακομίσει ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος για ένα εξάμηνο θα φορά τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε τον δανεισμό του πρώην μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα φορά από εδώ και στο εξής τα κόκκινα με σκοπό να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Η Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται στη 15η θέση (μεταξύ 18 ομάδων) της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό να αποτελεί τη διορθωτική κίνηση στο ρόστερ προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχο της παραμονής. Έτσι, όπως συνέβη και πέρσι όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, έτσι και φέτος θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα για το β' μισό της αγωνιστικής περιόδου με στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να εξελιχθεί.
Θυμίζουμε πως ο Χάρης Μαυρίας πουλήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Σάντερλαντ το καλοκαίρι του 2013, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου