Τελευταία Νέα

30/1/16

Πανθρακικός : Ανακοίνωσε τον Τρύφων Γιούδα!

Γκιούντας

Στον Πανθρακικό για τον επόμενο 1,5 χρόνο ανήκει ο Ελληνογερμανός τερματοφύλακας, Τρύφων Γιούδας. 

O Γιώργος Αθανασιάδης έχει "κλείσει" στον Αστέρα, στον οποίο θα παίξει από το καλοκαίρι και μετά. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο υπέγραψε για 2,5 χρόνια. Ο Νέστορας Γκέκας έλυσε το συμβόλαιό με τον Πανθρακικό και έτσι η ομάδα ξέμεινε από γκολκίπερ.
Η διοίκηση από κοινού με το προπονητικό τιμ βγήκε στην αγορά για την εξεύρεση τερματοφύλακα και η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Τρύφωνα - Άγγελου Γιούδα. Ο Ελληνογερμανός είναι γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου το 1993 και για πρώτη φορά θα παίξει σε ελληνική ομάδα.
"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή μου στον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε και που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στη χώρα καταγωγής μου.
Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που συνέβαλαν ώστε να έρθω στην Κομοτηνή και πλέον ο μοναδικός μου στόχος είναι να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανθρακικού το νέο απόκτημα της ομάδας, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το Νο 18.
Ο ποδοσφαιριστής κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αλλά από μικρή ηλικία ζούσε στη Γερμανία. Στα 14 εντάχθηκε στην BFC Preussen, ενώ από τα 17 μέχρι τα 22 έπαιζε στην ακαδημία της Μπραουνσβάιγκ. Ακολούθησε η Hammer SpVg (Oberliga) και η Hertha 03. Ο Γιούδας υπέγραψε το βράδυ της Πέμπτης (28/1) για 1,5 χρόνο στην ομάδα της Κομοτηνής.
Τις τελευταίες μέρες ο ύψους 1.90 γκολκίπερ πέρασε από το μιροσκόπιο του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θόδωρου Κάντα, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος με όσα είδε από τον παίκτη και εισηγήθηκε στη διοίκηση να αποκτηθεί.
Δείτε βίντεο με τον Τρύφων Γιούδα : 
                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου