Τελευταία Νέα

28/1/16

Αστέρα Τρίπολης : Tέλος ο Στάικος Βεργέτης!

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε ότι απομακρύνει τον Στάικο Βεργέτη από τη θέση του προπονητή.

H Βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ήταν η αφορμή για τον 40χρονο τεχνικό, αφού η ομάδα της Τρίπολης προερχόταν από μια σειρά κακών εμφανίσεων και αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.
Επιπλέον, όπως ξεκαθαρίζεται από την ΠΑΕ, ο Στάικος Βεργέτης θα δραστηριοποιηθεί σε άλλο πόστο του αρκαδικού συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Στάικο Βεργέτη, ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο κύριος Βεργέτης θα παραμείνει στον ΑΣΤΕΡΑ και θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί".
Ακολούθως ο Στάικος Βεργέτης, δήλωσε στο επίσημο site του Αστέρα: 
"Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στη διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ που με εμπιστεύτηκαν, στο πόστο του πρώτου προπονητή, για αυτά τα δυόμιση χρόνια και που δείχνουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας. 
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΠΑΕ (προπονητικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο και όλους τους εργαζόμενους) για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και ζήσαμε μαζί όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Τέλος, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ στον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι η ομάδα η οποία με ανέδειξε και θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου."
Ο Στάικος Βεργέτης ήταν προπονητής του Αστέρα από τον Οκτώβριο του 2013, διαδεχόμενος τον Σάκη Τσιώλη. Το ντεμπούτο του το έκανε στις 5 Οκτωβρίου 2013 στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (2-2) στην Τρίπολη.
Συνολικά καθοδήγησε τους κυανοκίτρινους σε 125 παιχνίδια, κάνοντας 56 νίκες, 30 ισοπαλίες και 39 ήττες.
  • Στην Superleague το ρεκόρ του είναι 43 νίκες - 23 ισοπαλίες - 27 ήττες.
  • Στην Ευρώπη έκανε 5 νίκες - 5 ισοπαλίες - 8 ήττες.
  • Στο Κύπελλο είχε 8 νίκες - 2 ισοπαλίες - 4 ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου