Τελευταία Νέα

25/2/16

Αστέρας Τρίπολης : Στην Guangzhou R&F ο Απόστολος Γιάννου!

                                    Αποχαιρέτησε Γιάννου ο Αστέρας

Την πώληση του Απόστολου Γιάννου στην κινεζική Guangzhou R&F ανακοίνωσε και επίσημα ο Αστέρας Τρίπολης.

Γεγονός είναι η μεταγραφή του Απόστολου Γιάννου στην Guangzhou R&F, με τον Αστέρα Τρίπολης να ανακοινώνει και επίσημα την πώληση του 26χρονου επιθετικού στην ομάδα της Κίνας. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από την Δευτέρα στην ασιατική χώρα και το πρωί της Πέμπτης (25/2) υπέγραψε το συμβόλαιό του. 
Ο Ναουσαίος στράικερ, ο οποίος εφέτος έχει παίξει σε 30 παιχνίδια του Αστέρα και έχει σημειώσει 14 γκολ έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο, ενώ τα χρήματα που αναμένεται να λάβουν οι Αρκάδες είναι εξαιρετικά (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ).
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό deal για την ομάδα της Αρκαδίας, η οποία δεν μπορούσε να πάει κόντρα στη θέληση του ποδοσφαιριστή να υπογράψει ένα τέτοιο συμβόλαιο. Θα γίνει έτσι, κατά τα φαινόμενα, ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στην Κίνα, μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.
Η Guangzhou RF τερμάτισε την περασμένη σεζόν στην 14η θέση της πρώτης κατηγορίας και γλίτωσε στο... νήμα τον υποβιβασμό (στην δεύτερη κατηγορία έπεφταν ο 15ος και ο 16ος). Προπονητής της είναι ο Σέρβος Ντράγκαν Στοΐκοβιτς. Εκεί παίζουν δύο Βραζιλιάνοι (Bruninho, Renatinho), ένας Σουηδός (Γκουστάβ Σβένσον) και ένας Κορεάτης (Hyun-Soo Jang). Όλοι οι υπόλοιποι είναι Κινέζοι.
Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την κινεζική GUANGZHOU R&F FOOTBALL CLUB για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Αποστόλη Γιάννου. Ο Αποστόλης Γιάννου αποκτήθηκε με συμβόλαιο τριών ετών από τον ΑΣΤΕΡΑ το καλοκαίρι του 2015, με ελεύθερη μεταγραφή. Σε 30 αγώνες με τη φανέλα της ομάδας μας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League σκόραρε 14 γκολ» 


Από την πλευρά του, ο Απόστολος Γιάννου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: 


«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ΑΣΤΕΡΑ για τους 9 υπέροχους μήνες που πέρασα στην ομάδα. Μέσω του ΑΣΤΕΡΑ μου παρουσιάστηκε μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Πλέον θα αγωνίζομαι στην Ασία και στο πρωτάθλημα της Κίνας. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει και αυτή τη σεζόν. Είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα τα καταφέρει γιατί πραγματικά το αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου