Τελευταία Νέα

13/2/16

Rising Stars Challenge 2016 : Team USA - Team World 157-154

Το ορεκτικό ήταν σούπερ!

Σε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα η Team USA επικράτησε 157-154 της Team World στο πλαίσιο του Rising Stars Challenge. Εξαιρετικός ο Λα Βιν ο οποίος αναδείχθηκε MVP με 30 πόντους και 7 ριμπάουντ. 

Ένας εκπληκτικός Ζακ Λα Βιν οδήγησε την Team USA στη νίκη απέναντι στην Team World σε ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι με σκορ 157-154 στο Rising Stars Challenge, ορεκτικό για το All Star Game. 

Ένα ματς το οποίο είχε πολλές θεαματικές φάσεις, με παίκτες που τα έδιναν όλα στην... επίθεση και δεν είχαν καθόλου στο μυαλό τους την άμυνα! 

Ο περσινός νικητής του περσινού διαγωνισμού των καρφωμάτων έκανε ένα «ζέσταμα» ενόψει της εφετινής συμμετοχής του με επτά καρφώματα και με 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ δικαιολογημένα αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Εκτός του άσου των Τίμπεργουλβς; Καλοί ήταν ο Κλάρκσον με 25 πόντους και ο Μπούκερ με 23 πόντους και 8 τρίποντα! 

Από την άλλη πλευρά; Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Γουίγκινς ο οποίος ένιωθε σα στο σπίτι του αγωνιζόμενος στο “Air Canada Centre”. Ο Καναδός τελείωσε το παιχνίδι με 29 πόντους, με 13/13 δίποντα. Καλός ήταν και ο Μουντιαίϊ ο οποίος πέτυχε 30 πόντους ενώ μοίρασε 10 ασίστ. 


  inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου