Τελευταία Νέα

6/3/16

24η Aγωνιστική Γ Εθνικής (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Νέστος Χρυσούπολης 2-0

Ο Άρης με γκολ από Τάτο και Καπνίδη «έσβησε» και τον Νέστο 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνεχίζει δυναμικά για την άνοδο. 

'Oλο και πιο κοντά στη Football League βρίσκεται ο Άρης. Στο ντέρμπι πρωτοπόρων, το οποίο διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής οι "κίτρινοι" πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης - ο οποίος έπαιζε για ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα - με τα γκολ των Ανδρέα Τάτου και Αντώνη Καπνίδη (πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ), και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά, στους 13 βαθμούς από τη Δόξα Δράμας, η οποία πέρασε δεύτερη, προσπερνώντας τον Νέστο.  
Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Άρη, στο 14ο λεπτό, όταν ο  Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κόκε, με την μπάλα - ωστόσο - να καταλήγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πόι έκανε την προβολή από κοντά, αλλά ο Αργεντινός δεν ευστόχησε.
Ο Νέστος απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με την κεφαλιά του Μελισσόπουλου να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Γιάννη Σιδεράκη. Στο 39ο λεπτό έγινε η φάση, που ουσιαστικά έκρινε το ματς. Ο Τάτος ανετράπη από τον Παυλακάκη, με το διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι και να αποβάλλει τον αμυντικό της ομάδας από τη Χρυσούπολη.
Στο 41' ο ίδιος παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, Ανδρέας Τάτος, ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για τον Άρη. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τάτος γύρισε στον Κόκε, ο Ισπανός επιθετικός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε κι έφυγε εκτός εστίας. 
Στο 56ο λεπτό, ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά και πέντε λεπτά το ματς, για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών κατά των αθλητικών φορέων, της ΕΠΟ και του Υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.
Ο Νέστος προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν εμφανές και τον εμπόδιζε. Από την άλλη πλευρά ο Άρης, ο οποίος διαχειριζόταν το προβάδισμα, έφθασε στο δεύτερο γκολ, στο 78ο λεπτό με τον Αντώνη Καπνίδη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (75' Ντούνης), Ρόβας (80' Κυβελίδης), Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι (56' Εν'Λουντουλού), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαβασιλείου):Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος (77' Δεσύλας), Αβογιάν (86' Μαρκάκης), Λαζαρίδης (43' Λασπατζής), Κούτεφ, Ζγκούρη.

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου