Τελευταία Νέα

29/3/16

Παναιτωλικός - Akropolis 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Παναιτωλικός, Ακρόπολη
Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 την Akropolis σε φιλικό που έγινε την Τρίτη (29/3) στο Emileon. Σκόρερ οι Μουνιός και Κάπελ, δοκάρι είχαν οι Ρουμπουλάκου - Παπουτσογιαννόπουλος.
Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε την Τρίτη (29/3) το μεσημέρι ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο. Τέθηκε αντιμέτωπος με τη σουηδική ομάδα Akropolis, στο Amileon, και επικράτησε με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πέρα από τα γκολ είχαν και δοκάρια.
Το 1-0 έγινε στο 38', όταν από μπαλιά του Πάουλο, ο Μουνιός με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 67' ο Κάπελ με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Παναιτωλικός είχε και δύο δοκάρια, με σουτ του Ρουμπουλάκου στο 9' και του Παπουτσογιαννόπουλου στο 90'.
Υπενθυμίζεται ότι η Akropolis βρίσκεται από το Σάββατο (26/3) στην Ελλάδα, καθώς θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στο Αγρίνιο. Στο φιλικό με τον Παναιτωλικό ο μόνος Έλληνας που έπαιξε ήταν ο Γκέζος (στην αποστολή μετέχουν και οι Δημήτρης Γιάκος, Κώστας Σταυροθανασόπουλος, Παύλος Μητρόπουλος, Δημήτρης Σιαλμάς).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κριστιάνο (63’ Στεφανάκος), Μύγας (46’ Κουτρομάνος), Ρουμπουλάκου (70’ Ζαρκάδας), Κούσας (46’ Κόρσιενς), Χαντάκιας (63’ Μιχάι), Μάκος (46’ Παπάζογλου), Πάουλο (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Φερέιρα (70’ Μπακογιάννης), Μουνιός (63’ Κωνσταντινόπουλος, 81’ Κοντογιάννης), Βασιλούδης (46’ Κάπελ), Μαρκόβσκι (46’ Ρουσκουσέδα).
AKROPOLIS: Λούντγκρεν (46’ Άνγκερ), Μπεργκ, Φ. Πέτερσον, Γκέζος, Οντέλιους, Σέβτζιλι (68’ Άντερσον), Α. Πέτερσον, Ρατζαμοάν (63’ Σιμόβσκι), Ιμεράι, Σέντερστρεμ, Τζερμπίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου