Τελευταία Νέα

17/4/16

30η Aγωνιστική Super League : Ηρακλής - Παναιτωλικός 0-0

Και έφυγαν για διακοπές!
Ηρακλής και Παναιτωλικός αποχαιρέτησαν τη φετινή Super League προσθέτοντας από έναν βαθμό στο σακούλι τους με το 0-0 που έφεραν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 30η και τελευταία στροφή του φετινού πρωταθλήματος.
Aντίο στη φετινή Super League είπαν Ηρακλή και Παναιτωλικός με το ισόπαλο 0-0 του Καυτανζογλείου Σταδίου για την 30η και τελευταία στροφή του φετινού πρωταθλήματος να τους έδωσε τον τελευταίο τους βαθμό.
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν μπόρεσε να κλείσει με νίκη την φετινή της πορεία στην έδρα της και μπροστά στους φιλάθλους της όπως είχε κάνει για τελευταία φορά στην 21η αγωνιστική με το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα από το γκολ του Απόστολου Βέλλιου.
Κι όσο για αυτή του Γιάννη Μαντζουράκη έμεινε αήττητη μακριά από το Αγρίνιο και πάλι μετά την 23η αγωνιστική όταν είχε φύγει με την ισοπαλία από τα Χανιά και το τελικό 1-1 στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο
Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Δίπλαρης (Καρδίτσας)
4ος διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Κυριακίδης, Καραγκούνης, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Μοντέιρο (64’ Πασάς), Τσιλιανίδης (90’ Αμαραντίδης), Λεοζίνιο, Βέλλιος (76’ Περόνε).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Περέιρα, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Πάουλο, Φερέιρα (77’ Βασιλούδης), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι, Ουαρντά (83’ Κλέσιο), Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Μάρτεν).
Κίτρινες: 27’ Χαντάκιας, 70’ Παπουτσογιαννόπουλος, 90’ Παπάζογλου
Ανασκόπηση αγώνα:
Στο πρώτο ημίχρονο το πρώτο τέταρτο χαρακτηρίστηκε από την πίεση ψηλά για τον Ηρακλή και το σουτ του Ρουμπουλάκου για τον Παναιτωλικό στο 7’. Στο 16’ ο Περέιρα βγήκε και μπλόκαρε την πάσα του Λεοζίνιο στην πλάτη της άμυνας για τον Μοντέιρο που τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου στην προσπάθειά του στο 23’. Στο 24’ ο Λεοζίνιο θα βρει τον Μοντέιρο με την μπάλα από το σουτ του να κοντράρει και να περνάει σε κόρνερ. Το παιχνίδι κυλάει προς την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου με τον Ηρακλή να έχει την καλύτερη στιγμή του στο 41’ όταν ο Λεοζίνο θα μπορέσει να βρει τον Καραγκούνη που έκανε το πλασέ και Περέιρα απέκρουσε. Ο Βέλλιος θα πάρει το ριμπάουντ αλλά και πάλι ο Περέιρα του αρνήθηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία καλή προσπάθεια για τον Ηρακλή με τον Τσιλιανίδη στο 48’ που θα κερδίσει το κόρνερ και από αυτό προήλθε το γυριστό σουτ του Καρασαλίδη με την μπάλα να περνάει παράλληλα σε πλάγιο. Στο 51’ ο Ηρακλής απείλησε και πάλι μετά την προσπάθεια του Καραγκούνη από τα αριστερά που μπήκε στην περιοχή και έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Μοντέιρο δεν είχε το τελείωμα που έπρεπε. Ο Παναιτωλικός απείλησε μέσα σε δύο λεπτά δύο φορές την εστία των γηπεδούχων με τον Ουαρντά. Αρχικά στο 55’ με το σουτ του να μπλοκάρει ο Γιαννίκογλου ενώ αυτό του 56’ η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 60’ ο Ηρακλής απείλησε εκ νέου με τον Πουρτουλίδη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ όπως και από την κεφαλιά του Τσότρα στο 64’ μετά την εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο αλλά και το σουτ του Βέλλιου στο 65’. Ο Παναιτωλικός είχε μία ακόμη ευκαιρία στο 72’ με τον Ουαρντά και τη μεγαλύτερη στο παιχνίδι στο 78’ ο Ηρακλής με τον Περόνε από τα δεξιά και το ύψος του πέναλτι αλλά αστόχησε με τον Πασά λίγο να έλειψε να ακουμπήσει τη μπάλα και να τη στείλει στο βάθος της εστίας της ομάδας του Αγρινίου. Κι όσο για το φινάλε του παιχνιδιού οι "κυανόλευκοι" έψαξαν το γκολ της νίκης με το σουτ του Πασά στο 90’ αλλά ο Περέιρα απέκρουσε σε κόρνερ ενώ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ στις καθυστερήσεις από την κεφαλιά του Περόνε μετά την εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου