Τελευταία Νέα

17/4/16

30η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-0

Ωραίο ποδοσφαιρο για ένα ημίχρονο στα Περιβόλια, ωστόσο ο Γλύκος και η αστοχία των παικτών του Πλατανιά και του ΠΑΟΚ δεν επέτρεψαν να βγει νικητής από την αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Super League.
Eνα ημίχρονο καλού ποδοσφαίρου είχαμε στα Περιβόλια, καθώς ΠΑΟΚ και Πλατανιάς στο δεύτερο μέρος του αγώνα προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω σε ένα Γλύκο που έκανε μία εντυπωσιακή επιστροφή μετά από από τέσσερις μήνες (είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Ντότμουντ), ενώ και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν άστοχοι σε φάσεις που δημιούργησαν.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στα πλέι οφ, ενώ ο Πλατανιάς έμεινε με την ικανοποίηση μίας πολύ καλής σεζόν. Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (41 φέτος).
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: Περιβολίων
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας, Στυλιανός Τσολάκης
Τέταρτος διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (Πάγκαλος 83'), Ντίνας, Στανισάβλιεβιτς, Ανγκούλο (Τσουράκης 76'), Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς (Ράμος 67')
ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (Πέλκας 53'), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Κοροβέσης (Χαρίσης 91') και Μακ
Κάρτες: Μπανανά 40', Τζαβέλλας 87'
Ο αγώνας:
Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του ματς για τις δύο ομάδες και στο 6' ο Πλατανιάς δεν εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ που κέρδισε. Στο 8' ο Ροντρίγκες σέντραρε από τα δεξιά αλλά ο Κοκκαλάς μπλόκαρε. Ο Ντίνας στο 11' εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά όμως ο Κίτσιου έδιωξε σε κόρνερ ενώ στο 14' ο Μακ δεν μπόρεσε να κατεβάσει την μπάλα μετά από μπαλιά που του έγινε και έτσι ο τερματοφύλακας του Πλατανιά δεν ανησύχησε.
"Έψαχνε" διαδρόμους ο ΠΑΟΚ.
Η κεφαλιά του Χατζηισαΐα στο 15' ήταν άστοχη και στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Κάτσε με εντολή Ιβιτς ανέβαινε ψηλά για να πιέσει. Το πρώτο 20λεπτο συμπληρώθηκε δίχως να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση και στο 25' κέρδισε φάουλ ο Κοροβέσης το οποίο εκτέλεσε ο Κάτσε, αλλά απομάκρυναν εύκολα οι παίκτες των γηπεδούχων. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε να βρει διαδρόμους αφού δεν άφηνε κενούς χώρους η άμυνα του Πλατανιά. Στο 27' το σουτ του Ανγκούλο έφυγε άουτ ενώ στο 28' ο Τζιόλης δεν πήρε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και ο Μαλεζάς δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.
Καλές φάσεις από Κουλιμπαλί και Κάτσε.
Στο 30' ήταν 47%-53% υπέρ του ΠΑΟΚ η κατοχή και στο 34' έκανε ωραίο σουτ ο Κουλιμπαλί από τα δεξιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Γλύκου (αρκετά καλή φάση για τους Κρητικούς). Στο 35' ο Τζαβέλλας (μετά από πάσα του Μακ) βρέθηκε στην περιοχή του Πλατανιά από τα αριστερά, έκανε μια επικίνδυνη σέντρα όμως Κοκκαλάς μπλόκαρε.
Ο τελευταίος δεν ανησύχησε μετά σε κόρνερ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ ενώ στο 40' ο Μπανανά έκανε φάουλ στον Ροντρίγκες (έδειχνε ιδιαίτερα δραστήριος από τα μισά του δευτέρου μέρους όταν ο Ιβιτς τον μετέφερε στην αριστερή πλευρά) λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Κάτσε το εκτέλεσε και δύσκολα ο Κοκκαλάς έδιωξε σε κόρνερ. Στο 42' το σουτ του Μιλούνοβιτς ήταν αδύναμο (μπλόκαρε ο Γλύκος) και στο 43' ο Κάτσε έκανε κεφαλιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, σε μια πολύ καλή στιγμή για τους "ασπρόμαυρους".
Εφτασε πολύ κοντά στο γκολ ο Πλατανιάς, αλλά...
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48' ο Μιλούνοβιτς έκανε αρκετά άστοχο σουτ (ψηλά άουτ). Ο ίδιος παίκτης στο 54' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο σε πλεονεκτική θέση (τετ-α-τετ) αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ απέκρουσε σε κόρνερ. Εν συνεχεία ο Γουνδουλάκης σούταρε και ο Σελίν που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας (κατευθυνόταν προς τα δίχτυα), έβαλε το πόδι του και αυτή (η μπάλα) έφυγε άουτ.
Χαμένη ευκαιρία από τον Ροντρίγκες, τετ-α-τετ ο Γουνδουλάκης.
Στο 59' ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Ο Μακ έβγαλε κάθετη πάσα στον Ροντρίγκες αλλά κατέληξε άουτ το σουτ του τελευταίου. Στο 62' ο Γουνδουλάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ (γλίστρησε ο Χατζηισαΐας) όμως ο Γλύκος απέκρουσε και έτσι οι γηπεδούχοι "πέταξαν" ξανά την δυνατότητα που είχαν προκειμένου να ανοίξουν το σκορ. Στο 65' το σουτ του Πέλκα έφυγε δίπλα από τέρμα του Πλατανιά και στο 70' ο Γλύκος απομάκρυνε με γροθιές μετά από κόρνερ που κέρδισαν οι Κρητικοί.
Στο 71' ο Μακ έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά η μπάλα δεν έφτασε στον Πέλκα για να "στείλει" την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μακ βρέθηκε στην περιοχή των γηπεδούχων στο 77' όμως τον "έκοψε" ο Γκνιάτιτς και μετά ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε φάουλ που κέρδισε έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Ντίνας στο 87' κέρδισε φάουλ από τον Τζαβέλλα ενώ ετοιμαζόταν να μπει (από τα δεξιά) στην περιοχή των "ασπρόμαυρων" και ο Χατζηισαΐας έδιωξε μετά την εκτέλεση. Το σουτ του Κουλιμπαλί στο 89' ήταν αδύναμο και εύκολα μπλόκαρε ο Γλύκος, στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο αγώνας τελείωσε δίχως τέρματα (0-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου