Τελευταία Νέα

17/4/16

30η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 2-1

Ο Αστέρας νίκησε με 2-1 τη Βέροια, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο έχασε κάθε ελπίδα για τα Playoffs, τελειώνοντας το πρωτάθλημα της SuperLeague στην 8η θέση της κατάταξης.
Για την τελευταία (30ή) αγωνιστική της SuperLeague, ο Αστέρας νίκησε με 2-1 τη Βέροια, χάρη στα δύο γκολ του Νίκου Ιωαννίδη. Ωστόσο, οι Αρκάδες δεν το χάρηκαν καθώς ακόμη κι ο Πανιώνιος να μη λάβει αδειοδότηση, δεν έχουν καμία ελπίδα εισόδου στα Playoffs, καθώς τελείωσαν το πρωτάθλημα στην 8η θέση της συνολικής κατάταξης.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης
Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς, Βασίλης Λάμπρου
ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού (46' Πότσι Τσάβες), Κουρμπέλης, Στανισάβλιεβιτς (46' Φούντας), Δημούτσος, Ιωαννίδης, Μάσα
ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν (67' Ετζενγκέλε), Σιόντης, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Μπαλάφας, Άρσε, Μεληκιώτης (51' Γιουσούφ), Ανάκογλου, Μαγέβσκι (76' Μάνος), Ναζλίδης
Γκολ: 49', 73' Ιωαννίδης / 9' Μπαλάφας
Κάρτες: 22' Τριανταφυλλόπουλος, 68' Ζησόπουλος
 Ανασκόπηση αγώνα:
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Μάσα εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιαννούλης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Στο 9', η Βέροια άνοιξε το σκορ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", με κεφαλιά του Μπαλάφα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαγέβσκι.
Φάουλ εκτέλεσε κι ο Πάμπλο Μάσα, στο 26ο λεπτό, αλλά η κατάληξη ήταν διαφορετική. Κι αυτό γιατί η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Τόσο η προβολή του Γιαννούλη στο 37' μετά από από εκτέλεση φάουλ του Μάσα, όσο και το σουτ του Στανισάβλιεβιτς στο 44', πέρασαν πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καντιμοίρη.
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας έφθασε στην ισοφάριση με τον Νίκο Ιωαννίδη να κάνει το σουτ, τον Καντιμοίρη να κάνει λάθος εκτίμηση, ο οποίος σε μια φαινομενικά εύκολη φάση, καθώς και υπό την πίεση του Φούντα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.
Στο 57ο λεπτό, ο Ζησόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έξω από τα δοκάρια της εστίας της Βέροιας. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μάσα έκανε τη σέντρα, ο Φούντας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Ο Μάσα σούταρε και στο 61', και στο 72'. Στην πρώτη περίπτωση η μπάλα πέρασε άουτ, στη δεύτερη ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 73ο λεπτό, ο Αστέρας έφθασε στην ανατροπή και πήρε προβάδισμα. Και πάλι με τον Νίκο Ιωαννίδη, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ, τόσο προσωπικό του, όσο και του Αστέρα στο ματς. Στο 80ό λεπτό, ο Πάμπλο Μάσα έκανε ένα σουτ πίσω από τη σέντρα, με την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου