Τελευταία Νέα

17/4/16

31η Aγωνιστική Γ Εθνικής (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0

Με δύο γκολ του Λεωνίδα Κυβελίδη ο Άρης, νίκησε 2-0 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και κατέκτησε την ένατη διαδοχική του νίκη, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Μια ακόμα επικράτηση για τον Άρη στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Η άνοδος έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να κατακτά νίκες. Αυτή τη φορά επικράτησε 2-0 του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στο "Κλ. Βικελίδης", με δύο γκολ του Λεωνίδα Κυβελίδη.
Το σκορ άνοιξε τους "κίτρινους" στο 21'. Ο Ρόβας έκανε την κάθετη στον Ενλουντούλου, ο οποίος γύρισε στον Κυβελίδη και αυτός με όμορφο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (1-0). Στο 30' η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχασε μοναδική ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, αλλά το πλασέ του Μαζουλουξή πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Άρης είχε δοκάρι. Στο 31' το σουτ του Ντόγου τράνταξε το αριστερό δοκάρι. Στο 62' ο Κωνσταντινίδης έκανε το σουτ, αλλά ο Καγγελίδης με εντυπωσιακή επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ. Νέα καλή στιγμή στο 63'. Ο Κυβελίδης από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τάτου, έστειλε, με το κεφάλι, την μπάλα άουτ.
Στο 84' ο Κόκε έβγαλε τη σέντρα, ο Μελισσάς έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άστοχα εκτός εστίας. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 92' με κεφαλιά του Κυβελίδη. Στο ίδιο λεπτό ο Καζαντζίδης του Βυζαμτίου δέχτηκε σκοπίμως κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ στο 94' ήταν η σειρά του Αποστόλου να δεχτεί και αυτός ηθελημένα την κόκκινη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Βουτσιάς, Καζναφέρης, Μαζουλουξής, Μελισσάς, Ρόβας, Τάτος (77' Καπνίδης), Ενλουντούλου, Ντόγος (80' Ντούνης), Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (70' Κόκε).
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός, Πόπτσης, Δαγκούλης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (75' Τοπάλι), Αποστολίδης (90' Τουλούπης), Τσίλογλου, Τερζίδης.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου