Τελευταία Νέα

25/5/16

Κολοσσός Ρόδου : Στη Σαραγόσα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης!

Η Σαραγόσα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με τον 23χρονο γκαρντ να υπογράφει το τέσσερα (3+1) συμβόλαιο που του προσέφερε η ισπανική ομάδα.
Ακόμη έναν εκπρόσωπο απέκτησε το ελληνικό μπάσκετ της Liga Endesa, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να προστίθεται στο... κλαμπ. Ο 23χρονος γκαρντ έδωσε τα χέρια με τη Σαραγόσα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (3+1), δίνοντάς του τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.
Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Νέων Ανδρών ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Κολοσσό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε την τελευταία διετία, έχοντας μάλιστα φέτος 11.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα.
"Με την απόκτηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, βάζουμε στο δυναμικό μας ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ταλέντα. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης. Από μικρή ηλικία είχε τον ρόλο του ηγέτη, με έφεση στο σκοράρισμα", ανέφερε για τη μεταγραφή του 23χρονου γκαρντ ο προπονητής της Σαραγόσα, Ουίλι Βιγιάρ.
Έτσι, ολοκληρώθηκε η παρουσία -μέχρι νεωτέρας- του διεθνούς παίκτη στα μέρη μας, όπου φόρεσε τη φανέλα του Αιγάλεω, του Ικάρου Καλλιθέας, του Άρη και του Κολοσσού, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου