Τελευταία Νέα

25/5/16

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Ντιόγκο Φιγκέιρας!

Φιγκέιρας
Το απόγευμα της Τετάρτης (25/5) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, με τον Πορτογάλο μπακ να αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν.
Από το μεσημέρι της Τρίτης (24/5) ο Ντιόγκο Φιγκέιρας βρισκόταν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος μπακ έφτασε στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μετακίνηση του από την Σεβίλλη στον Ολυμπιακό.
Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να καταβάλλουν κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Σεβίλλη για τον Φιγκέιρας, ενώ με τον παίκτη έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών έναντι περίπου 500 χιλιάδων ευρώ ετήσια αποζημίωση.
Ποιος είναι ο Φιγκέιρας; Είναι 25 χρονών από την Πορτογαλία, αγωνίζεται στη Σεβίλλη, για ένα εξάμηνο (Σεπτέμβριος – Ιανουάριος) πήγε δανεικός στην Τζένοα, κατά κύριο λόγο παίζει δεξί μπακ, μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως χαφ ή εξτρέμ! Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή από το λεγόμενο “πολύ ψηλό ράφι”.
Το απόγευμα της Τετάρτης (25/5), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, με τον οποίο οι Πειραιώτες έκαναν... σεφτέ στις μεταγραφικές τους κινήσεις, όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Φιγκέιρας, από την Σεβίλλη".
Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας μετά την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε:
"Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, γεμάτο προκλήσεις και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Έρχομαι με μεγάλη διάθεση και όρεξη να βοηθήσω την ομάδα και να συμβάλω στις επιτυχίες της. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα δώσω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που θέλω είναι ο κόσμος να είναι πάντα στο πλευρό μας".
Δείτε τα πλάνα του Olympiacos TV από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Πορτογάλος μπακ, την άφιξη του στα γραφεία της ΠΑΕ και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών:
                
Δείτε βίντεο με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας:
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου