Τελευταία Νέα

23/5/16

Skoda Ξάνθη : Τέλος οι Νικολάι Ντιμιτρόφ, Παβόλ Φάρκας και Γιάννης Ζαραδούλας!

Η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων των Ντιμιτρόφ, Φάρκα και Ζαραδούκα που αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στην Ξάνθη με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές να αποτελούν και επίσημα παρελθόν από τους Ακρίτες και να αναζητούν την επόμενη ομάδα της καριέρας τους.
Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό η Ξάνθη οι Νικολάι Ντιμιτρόφ, Παβόλ Φάρκας και Γιάννης Ζαραδούλας δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα της Super League την επόμενη περίοδο και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:
"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Γιάννη Ζαραδούκα, Πάβολ Φάρκας και Νικολάι Ντιμιτρόφ και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας. Τους εύχεται δε, ότι καλύτερο στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας και υγεία γι' αυτούς και τις οικογένειές τους".
Ο Νικολάι Ντιμιτρόφ ήταν από τους βασικούς συντελεστές της Ξάνθης τη φετινή σεζόν με τον έμπειρο μέσο να έχει 23 συμμετοχές. Όσο για τον Παβόλ Φάρκας έπαιξε σε 6 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ο Γιάννης Ζαραδούκας σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου