Τελευταία Νέα

30/6/16

Βάκερ - Ολυμπιακός 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Στο δεύτερο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός εμφάνισε δύο πρόσωπα και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στην Βάκερ. Καλύτεροι στο β' μέρος οι Πειραιώτες, ισοφάρισαν με τον Πουλίδο (80').
Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας έδωσε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (30/6) το απόγευμα κόντρα στην Βάκερ Ίνσμπρουκ στο προπονητικό κέντρο του Λάνγκεφελντ, εκεί όπου έχει καταλύσει η "ερυθρόλευκη" αποστολή στο διάστημα της παρουσίας της στην Αυστρία.
Ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν είχε στην διάθεση του τους Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε και Φιγκέιρας, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Ζντιέλαρ και Μανιάτη που ενσωματώθηκαν αργά στην προετοιμασία.
Καπίνο, Βούρος, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Σεμπά και Ολαϊτάν ήταν η ενδεκάδα που επέλεξε ο Βίκτορ Σάντσεθ για να ξεκινήσει το ματς.
Γκρίνβαλντ, Πίχλερ, Λέρχερ, Χελζλ, Πιχλμαν, Σέουμελ, Κερσχμπάουμ, Χέσινα, Τεκίρ, Σίλερ και Ρίμαν η ενδεκάδα που στηρίχθηκε ο Μαουρίσιο Γιακομπάτσι για την Βάκερ Ίνσμπρουκ.
Χωρίς πίεση ψηλά, χωρίς αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι από το άκρα αλλά κυρίως χωρίς διάθεση και ενέργεια ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Με πολλά αβίαστα, εύκολα, δίχως πίεση λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής και με την... ατυχία να καταλήγει στον Σεμπά ότι καλό πήγε να δημιουργηθεί.
Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε μέσα σε όλες σχεδόν τις καλές φάσεις που έβγαλε ο Ολυμπιακός σε κανονική ροή αγώνα, ωστόσο όλες οι τελικές αποφάσεις / ενέργειες του ήταν στο όριο της απογοήτευσης. Από κοντά και ο Κασάμι, με πολλές λάθος μεταβιβάσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Χαρακτηριστική η αδράνεια και της ανασταλτικής λειτουργίας των Πειραιωτών στην φάση του γκολ που δέχτηκαν, καθώς ο σκόρερ Κερσχμπάουμ κουβάλησε αρκετά μέτρα την μπάλα δίχως κανείς από τους παίκτες που τον παρακολουθούσαν να πάει επάνω του, με αποτέλεσμα να σουτάρει ανενόχλητος εκτός περιοχής νικώντας τον Καπίνο για το 1-0 στο 23ο λεπτό. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο του αγώνα.
Καπίνο, Μπέρτος, Γούτας, Ρέτσος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Ζντιέλαρ, Ντομίνγκες, Πάρντο, Μανθάτης και Πουλίδο, ήταν η έντεκα που παρέταξε ο Βίκτορ Σάντσεθ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Χουτεσιώτης, Μανιάτης από το 68ο λεπτό.
Εμφανώς βελτιωμένη η εικόνα των "ερυθρολεύκων" στην επανάληψη. Με ενέργεια, διάθεση, έναν υποτυπώδη έστω ρυθμό. Μεγαλύτερη δημιουργικότητα, ακόμη κι αν το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια παρέμενε.
Όμως τουλάχιστον η "πιτσιρικαρία" προσπαθούσε να αγωνιστεί με βάση τα θέλω του προπονητή της και έτσι οι Ρέτσος, Τσιμίκας, Μανθάτης και Ανδρούτσος απέσπασαν ουκ ολίγες φορές τις επευφημίες του Βίκτρο Σάντσεθ.
Από ατομική προσπάθεια του Μανθάτη στο 80ο λεπτό, ο Πουλίδο έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δεξί άπιαστο βολέ νίκησε τον Γκρίνβαλντ για το τελικό 1-1 στο Λάνγκεφελντ.
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Καπίνο (68' Χουτεσιώτης), Βούρος (46' Μπέρτος), Μποτία (46' Γούτας), Σιόβας (46' Ρέτσος), Μαζουακού (46' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης (46' Ανδρούτσος), Κασάμι (46' Ζντιέλαρ - 68' Μανιάτης), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Γιαννιώτας (46' Μανθάτης), Σεμπά (46' Πάρντο), Ολαϊτάν (46' Πουλίδο).
Βάκερ Ίνσμπρουκ: Γκρίνβαλντ, Πίχλερ, Λέρχερ, Χελζλ, Πιχλμαν, Σέουμελ, Κερσχμπάουμ, Χέσινα, Τεκίρ, Σίλερ, Ρίμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου