Τελευταία Νέα

23/6/16

Ολυμπιακός : Παραιτήθηκε ο Μάρκο Σίλβα , ανέλαβε ο Βίκτορ Σάντσεθ!

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και η παραίτησή του έγινε αποδεκτή. Στον πάγκο των Πειραιωτών ο Βίκτορ Σάντσεθ.
Ξαφνική αλλαγή "σκυτάλης" στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει η "ερυθρόλευκη" ανακοίνωση, με τον Βίκτορ Σάντσεθ να είναι ο διάδοχός του στον πάγκο των Πειραιωτών. Ο άλλοτε βοηθός του Μίτσελ, ο οποίος ήταν στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, επιστρέφει στο Λιμάνι και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του.
Παρά το γεγονός πως ο Σίλβα ήταν κανονικά με την ομάδα στην προετοιμασία στην Αυστρία, εντούτοις υπέβαλλε την παραίτησή του, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν άμεσα τον άνθρωπο που τον διαδέχεται. Μένει να φανεί τι ακριβώς συνέβη και ο Σίλβα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία, αλλά για να ανακοινώνεται τόσο γρήγορα ο νέος προπονητής, αυτό σημαίνει ότι οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες.

Ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή".

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Βίκτορ Σάντσεζ".

TO ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ:
Βίκτορ Σάντσεθ σταμάτησε την καριέρα του σε ηλικία 32 ετών το 2008, έχοντας μάλιστα φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2006/07. Το 2010 εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Χετάφε, όντας ο βοηθός του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Τον Φεβρουάριο του 2011 ο Μίτσελ προσλήφθηκε από τη Σεβίλλη, με τον Βίκτορ να τον ακολουθεί, ως άμεσος συνεργάτης του.
Κάτι ανάλογο συνέβη κι όταν ο Μίτσελ ήρθε στον Ολυμπιακό το Φεβρουάριο του 2013. Όμως, στο τέλος της σεζόν 2013/14 αποχώρησε, παρά το γεγονός πως ο Μίτσελ συνέχισε κανονικά στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρόλευκων". Τον Απρίλιο του 2015 είχε την πρώτη εμπειρία ως πρώτος προπονητής, καθώς κάθισε στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, αντικαθιστώντας τον Βίκτορ Φερναντέθ.
Μ' αυτόν στην τεχνική ηγεσία, η "Ντέπορ" κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, με αποτέλεσμα να παραμείνει στον πάγκο και την επόμενη χρονιά (2015/16). Ο στόχος επετεύχθη ξανά, με την ομάδα της Γαλικίας να κερδίζει εύκολα την παραμονή στη Liga. Μπορεί κατά τη διάρκεια της σεζόν να ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018, όμως τελικά με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αποχώρησε από τη Λα Κορούνια, κι αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου