Τελευταία Νέα

31/7/16

Βέροια - Απόλλωνα Σμύρνης 0-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισε η Βέροια το απόγευμα της Κυριακής σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.
'Eνα ακόμη φιλικό παιχνίδι έδωσε η Βέροια το απόγευμα της Κυριακής με την ομάδα της Ημαθίας να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης και να γνωρίζει την ήττα με 1-0. Οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους ενώ στην διάρκεια του ματς είχαν από ένα ημίχρονο.
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 3' μετά από δυνατό σουτ του Μαλόν έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μίλιεβιτς και έφυγε έξω.
Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ρομάνο έβγαλε την μπαλιά για τον Κάσσο αλλά ο Λόπεζ έπεσε στα πόδια του και έσωσε την ομάδα του από βέβαια παραβίαση. 
Στο 9' ο Κάλι γύρισε λαθος την μπάλα με τον Κάσσο να γίνεται αποδέκτης της αλλά το σουτ του υπό την πίεση των Μπαλάφα, Ναβαλόφσκι έφυγε έξω.
Στο 18' και το 21' η Βέροια απείλησε με τον Μίλιεβιτς αρχικά με σουτ έξω από την περιοχή και εν συνεχεία με απευθείας φάουλ με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χιώτη.
Ο Απόλλωνας έφτασε στο γκολ στο 43' μετά από ωραία αντεπίθεση με τον Κάσσο να βρίσκει τον Διαμαντόπουλος και αυτός από κοντά έγραψε με σουτ το 1-0.

Καλύτερη η Βέροια στο δεύτερο μέρος.

Η Βέροια ανέβασε και άλλο την απόδοση της στο δεύτερο μέρος προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση. Αρχικά στο 56' ο Νοβαλόφσκι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Μίλιεβιτς αν σουτάρει από καλή θέση και τον Γεωργακόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα
Και οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν μια καλή στιγμή στο 66' όταν ο Σιατραβάνης έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ αλλά ο Καντιμοίρδης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 78' ο Μαυρίας επιχείρησε ένα εξαιρετικό σουτ με τον Γεωργακόπουλο να επεμβαίνει σωτήρια. Επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Μαυριάς βρήκε τον Ξόμπλιο μέσα στην περιοχή αλλά αυτός υπό πίεση δεν μπόρεσε να σουτάρει όπως ήθελε.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα άνηκε επίσης στην Βέροια καθώς στο 86' ο Σάφερ εκτέλεσε ένα φάουλ με τη μπάλα να φεύγει μόλις έξω.
Συνθέσεις:
Βέροια : Λόπεζ (46' Καντιμοίρης), Χαροντάκης (46' Μίλιεβιτς), Μαλόν (69' Ξόμπλιος), Καλί (46' Ασίγκμπ), Μαραγκός (57' Μελίσσης), Μπαλάφας, Ναβαλόφσκι, Τομάς (46' Λινάρδος), Άρτσε (57' Σάφερ), Μελικιώτης (69' Παπαγεωργίου), Μίλιεβιτς (69' Μαυρίας).
Απόλλων Σμύρνης: Χιώτης, Βαλεριάνος, Ντάσιος, Δεληζήσης, Κύργιας, Ρομάνο, Πορτουλίδης, Κονέ, Κάσσος, Διαμαντόπουλος, Βάντερσον.
Έπαιξαν και οι : Γεωργακόπουλος, Πάνος, Ρουμπουλάκου, Περογαμβράκης, Σιατραβάνης, Γκούφας, Τσιάρας, Στεργίδης, Αλιατίδης, Αλμπάνης, Καλέργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου