Τελευταία Νέα

24/7/16

Κολοσσός Ρόδου : Aνακοίνωσε τον Χολ Λάνγκστον!

Ο Χολ Λάνγκστον είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού, ο οποίος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ.
Tην τρίτη του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Κολοσσός, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του Χολ Λάνγκστον. Ο 25χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι σε Καντού και Βόννη, έχοντας 4.3 πόντους, 4.1 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Μπουντεσλίγκα.
Στη Ρόδο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιφερειακή λειτουργία των "θαλασσί", με τον Άρη Λυκογιάννη να του εμπιστεύεται μια από τις τέσσερις θέσεις ξένων στην Basket League.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Hall Langston. Ο Langston γεννήθηκε στην Τζόρτζια των ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου του 1991 και είναι ύψους 1,93μ. Το 2014 αποφοίτησε από το κολέγιο του Mercer και το ίδιο έτος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ιταλία, υπογράφοντας στην Πιστόια.
Την επόμενη σεζόν, πήγε στην Καντού, ενώ τον Δεκέμβριο μετακόμισε στη Γερμανία και στην ομάδα της Βόννης. Εκεί, αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, όπου είχε κατά μέσο όρο 4.3 πόντους, 4.1 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου