Τελευταία Νέα

28/8/16

Aστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Αστέρας με τον Τσιλιανίδη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου σε φιλικό που διεξήχθη στην Τρίπολη. 
O Aστέρας ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο στη φιλική αναμέτρηση των δυο ομάδων που διεξήχθη την Κυριακή το βράδυ στην Τρίπολη και πήρε τη νίκη με 1-0. Οι Αρκάδες επικράτησαν χάρη σε γκολ που σημείωσε στα πρώτα λεπτά του φιλικού αγώνα και εν συνεχεία δεν κινδύνεψαν από την ομάδα του Τραϊνού Δέλλα. 
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δυο καλές στιγμές με τον Λε Ταλέκ αλλά ο Αστέρας δεν τρόμαξε και πήρε τα ηνία του αγώνα. Αρχικά στο 13' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τσουκαλά μετά από κόρνερ. Δυο λεπτά αργότερα ο Τσιλιανίδης με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκορμπόνουφ και άνοιξε το σκορ.  Οι Αρκάδες έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 19' σε τετ α τετ του Δημούτσου ύστερα από ωραία ενέργεια και εκπληκτική συνεργασία τεσσάρων ποδοσφαιριστών.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μια καλή στιγμή με τον Ντιγκινί αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε το σουτ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν δυο τα τέρματα τους στο 82' με τον Γκοντό και στη συνέχεια σε δύο περιπτώσεις με τον Κώτσιρα, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει.
Συνθέσεις:
Αστέρας: Αθανασιάδης (61' Κοσίτσκι), Μπέρτος (61' Ιγκόρ), Σεφίλ (77' Χαμντανί), Κουρμπέλης (89' Μακροστέργιος), Γιαννούλης (77' Κυριακόπουλος), Δημούτσος (83' Στανισάβλιεβιτς), Τσουκαλάς (61' Ιγκλέσιας), Τσιλιανίδης (77' Τσάβεζ), Μάσα (83'Νίκο Φερνάντεθ), Καλτσάς (83' Κώτσιρας), Ιωαννίδης (61' Γκοντό).
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές (62' Ζησόπουλος), Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Μπάγκα (83' Κεϊτά), Ούμπιντες, Κιβρακίδης (77'Γκουγκούδης), Βασιλείου (77' Παπαδόπουλος), Λημνιός (46' Ντιγκινί), Γροντής (46' Κατράνης), Λε Ταλέκ (83' Μπαστακός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου