Τελευταία Νέα

30/8/16

Τρίκαλα : Ανακοίνωσαν τους Γκίλβιντας Μπίρουτα και Άγγελο Τσαγκαράκη!

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Λιθουανού πάουερ-φόργουορντ, Γκίλβιντας Μπίρουτα και του Έλληνα γκαρντ, Άγγελου Τσαγκαράκη.
Tα Τρίκαλα συνεχίζουν δυναμικά την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ τους, καθώς ανακοίνωσαν επίσημα τόσο την απόκτηση του Λιθουανού πάουερ-φόργουορντ, Γκίλβιντας Μπίρουτα, όσο και εκείνη του Έλληνα γκαρντ, Άγγελου Τσαγκαράκη.
Η ανακοίνωση των Τρικάλων για τον Μπίρουτα:
"Ανακοίνωση ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries
Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού Power Forward Gilvydas Birouta ο οποίος έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου του 1991 και έχει  ύψος 2.03 μ.
Ο Birouta έκλεισε πέρυσι την σεζόν αγωνιζόμενος σε πέντε παιχνίδια με το Λαύριο (3,4 π., 2,2 ριμπάουντ μ.ο). Νωρίτερα αγωνιζόταν στη λιθουανική, Νεπτούνας Κλαϊπέντα.  Είναι διεθνής τόσο με την ομάδα U-16 αλλά και με αυτές των U-18 και U-20 της Λιθουανίας και κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-18 του 2008 και του χάλκινου μεταλλίου στο αντίστοιχο των U-16 του 2007.
Ο Birouta είναι απόφοιτος του κολλεγίου Rhode Island".
Η ανακοίνωση των Τρικάλων για τον Τσαγκαράκη:
"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου γκαρντ Άγγελου Τσαγκαράκη (3/06/1984, 1.91). Ο Άγγελος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γαλλία από Έλληνα πατέρα και Γαλλίδα μητέρα και απέκτησε ελληνικό διαβατήριο πριν από λίγο καιρό ώστε να έρθει να παίξει στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Μετά από πενταετή παραμονή στις ΗΠΑ όπου έπαιξε τέσσερα χρόνια με το Oregon State και ένα με το Pomona στο κολλεγιακό πρωτάθλημα, επέστρεψε στην Γαλλία και έπαιξε σε αρκετές ομάδες εκεί ενώ το 2014 με την φανέλα της Boulogne πανηγύρισε πρωτάθλημα στην Α2. Το 2012 όταν και έπαιζε στην Bourg en Bresse, είχε καταφέρει να βρεθεί στο All Star Game. 
Πέρυσι αγωνίστηκε με την Vichy σημειώνοντας κατά μέσο όρο 11.3 πόντους με 37.5% στα τρίποντα, 1.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου