Τελευταία Νέα

31/8/16

Δανεικός στην Λειψία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος υπέγραψε στην Λειψία και ανακοινώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του από την Μπάγερν Λεβερκούζεν.
Παίκτης της Λειψίας είναι και επίσημα πλέον ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον 24χρονο άσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους νεοφώτιστους. Η συμφωνία ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Γερμανικό σύλλογο. Για αυτό το λόγο μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός είχε πάρει άδεια από την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος στην διάρκεια της Τρίτης.
Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην Γερμανία μετά την Σάλκε και την Μπάγερν Λεβερκούζεν ενώ στην επίσημη ανακοίνωση υπάρχουν δηλώσεις τόσο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου όσο και του ίδιου του διεθνή αμυντικού.
Αρχικά ο Έλληνας άσος υποστήριξε:
"Το ενδιαφέρον που έδειξε για μένα η Λειψία με έπεισε. Οι διοικούντες την ομάδα έκαναν σπουδαίες προσπάθειες για μένα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έχω κάνει και εγώ συνειδητά κάποιες οικονομικές θυσίες και ανυπομονώ για την πορεία μου με την Λειψία στην Μπουντεσλίγκα. Το κλαμπ έχει πολλές δυνατότητες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω να ενσωματωθώ το γρηγορότερο ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν".
Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής Ralf Ragnick είπε:
"Στην πραγματικότητα, είχαμε ήδη ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας αλλά η ρεαλιστική πιθανότητα να πάρουμε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θα ήταν μια νίκη για εμάς. Τόσο με την Bayer 04 Leverkusen όσο και με τον παίκτη τα βρήκαμε στο οικονομικό κομμάτι και ήμασταν σε θέση να υλοποιήσουμε αυτό τον δανεισμό. Ο Κυριάκος φέρνει μια τεράστια δύναμη σε μονομαχίες, ένα υψηλό επίπεδο επιθετικότητας και φυσικά κάποια χρόνια εμπειρίας στη Bundesliga. Τέλος, είναι επίσης μια καλή επικοινωνία και ομαδικό πνεύμα που θα μας φέρει με τη νοοτροπία του προς τα εμπρός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου