Τελευταία Νέα

24/9/16

Λαμία - Άρης 4-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Λαμία στην άτυπη ρεβάνς των φιλικών παιχνιδιών με τον Άρη επικράτησε με το ευρύ 4-0. Ήττα που αποτέλεσε δυνατό χαστούκι για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου από αυτή του Μπάμπη Τεννέ. 
Η Λαμία προσγείωσε ανώμαλα τον Άρη με την ευρεία νίκη της με 4-0 στην άτυπη ρεβάνς των φιλικών παιχνιδιών μεταξύ των δύο ομάδων, με τους "κίτρινους" να είχανε κερδίσει την περασμένη Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 3-1. Μία ήτα που αποτέλεσε δυνατό χαστούκι για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου από αυτή του Μπάμπη Τεννέ και δικαιολογημένα προβλημάτισε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ τον Θόδωρο Καρυπίδη που ήταν τρελαμένος μετά από τη λήξη.
Πλέον απομένει να φανεί το πως ο Νίκος Αναστόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του θα διαχειριστούν την επόμενη μέρα αυτής της ήττας και συνάμα ντροπιαστικής εμφάνισης. Της χειρότερης από όλα τα μέχρι στιγμής εννιά φιλικά τους καθώς όπως αποδείχθηκε το αντιμετώπισαν και χωρίς να υπάρχει καμία δικαιολογία ως αγγαρεία.
Το σίγουρο είναι ότι τα καμπανάκια ήδη ήχησαν και το μήνυμα ελήφθη. Πως ο Άρης μπορεί να αποτελεί βάση ιστορίας, κόσμου και υλικού το Νο1 φαβορί για την άνοδό του στη Super League ωστόσο στο φιλικό με τη Λαμία, απέναντι σε μία ομάδα που θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Football League αποδείχθηκε περίτρανα ότι η φετινή σεζόν μόνο εύκολη δεν θα είναι και τα πάντα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Τρεις φάσεις εξάλλου σε ολόκληρο το 90λεπτο για τον Άρη τα λένε όλα με άπαντες να καλούνται να αναλάβουν ήδη τις ευθύνες τους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι "κιτρινόμαυροι" παρουσιάστηκαν ασύνδετοι στο πρώτο ημίχρονο με τη Λαμία να έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι. Εξαίρεση για τον Άρη η ευκαιρία με τον Ντούνη στο 10΄που φλέρταρε με το 0-1 αλλά απέκρουσε ο Πίτκας. Στο 15΄ο Διούδης απομάκρυνε σουτ του Πίντο, ενώ η κεφαλιά του Βασιλόγιαννη στο 22΄πέρασε αουτ. Στο 42΄ο Μπούρμπος υπέπεσε σε πέναλτι με τον Πίντο να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0 από τα έντεκα βήματα.
Η ντροπιαστική εμφάνιση του Άρη συνεχίστηκε και είχε αποκορύφωμα στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λαμία έκανε στο 53΄το 2-0 με τον Βάντερσον και στο 63΄ο Τσούκαλος έγραψε το 3-0 για να πετύχει το τελικό 4-0 ο Κοτσώνης με κεφαλιά του στο 66΄. Από εκεί και πέρα ο Άρης απείλησε δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο με τις προσπάθειες του Νέτο που είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας της Λαμίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ομο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον.
Έπαιξαν επίσης οι: Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Καραγιάννης, Αυγενίκου, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου.
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (55΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης (55΄Καράμπελας), Ρόβας (55΄Νέτο), Αντρέου (55΄Παυλίδης), Ανάκογλου (82΄Ντόγος), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄ Ίλιτς), Ντούνης (68΄Βουτσιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου