Τελευταία Νέα

19/9/16

Άρης : Ανακοίνωσε τον Ματζίντ Μπουγκέρα!

Μπουγκέρα
Ο Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ματζίντ Μπουγκέρα για έναν χρόνο με τον διεθνή Αλγερινό άσο να ενισχύει τους "κιτρινόμαυρους" στην Football League.
Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας (19/9) ο Ματζίντ Μπουγκέρα. Οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν και επίσημα τη συμφωνία του με τον διεθνή Αλγερινό για συμφωνία ενός έτους.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Madjid Bougherra.
Η συμφωνία με τον 33χρονο Αλγερινό διεθνή κεντρικό αμυντικό (με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της βορειοαφρικανικής έχει 70 συμμετοχές και 4 γκολ) είναι για συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με την ομάδα μας.
Ο Madjid Bougherra, που γεννήθηκε στις 07/10/1982 στη γαλλική πόλη Longvic, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αλ Φουγιαϊρά, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα".
Το πρόβλημα που υπήρχε με τον Αλγερινό φορ λύθηκε κι έτσι ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ανακοινωθεί κι επίσημα από τους "κιτρινόμαυρους". Η "μπλε κάρτα" του έμπειρου στόπερ έφτασε στην ΕΠΟ από την Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κι έτσι η μεταγραφή του 33χρονου ολοκληρώθηκε και τυπικά.
Ο Άρης σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι "κιτρινόμαυροι" είχε ζητήσει εμπρόθεσμα την μπλε κάρτα για αυτό και μπόρεσε να ολοκληρώσει την απόκτηση του παρά το γεγονός ότι οι μεταγραφές έχουν λήξει από τις 10 Σεπτεμβρίου.
Το μόνο που απομένει είναι η άφιξή του στην Ελλάδα, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Ποιος είναι ο 33χρονος διεθνής αμυντικός.

Θυμηθείτε ποιος είναι ο 33 ετών αμυντικός. Έχει ύψος 1,90μ. και είναι 70 φορές διεθνές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, της οποίας φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Μουντιάλ του 2014!
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκενιόν (2002-2006), δόθηκε δανεικός στην Κρου (2006) και εν συνεχεία έκανε καριέρα στο Νησί, καθώς έπαιξε στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2006-07), την Τσάρλτον (2007-08) για να περάσει μια τριετία στην Ρέιντζερς (2008-11).
Το 2011 μετακόμισε στο Κατάρ για την Λέκβιγια έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων και το 2014 έπαιξε στην Αλ Φουτζάιρα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου