Τελευταία Νέα

28/9/16

Πανιώνιος : Ανανέωσε ο Βαγγέλης Οικονόμου!

Οικονόμου, Άρσε
Στον Πανιώνιο μέχρι το 2020 ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, στην οποία παιζει από το 2014!
Σε συμφωνία με τη διοίκηση του Πανιωνίου για την επέκταση του συμβολαίου του προχώρησε ο Βαγγέλης Οικονόμου (δεξιά στη φωτ.). Ο 29χρονος αμυντικός θα ανήκει μέχρι το 2020 στους Νεοσμυρνιώτες, στους οποίους αγωνίζεται από τη σεζόν 2014-2015.
Ο Κορίνθιος κεντρικός αμυντικός έχει περάσει στο παρελθόν από Κόρινθο, Ιωνικό, Θύελλα Πατρών, Άγιο Δημήτριο, Καβάλα, Ατρόμητο, Ρος Κάουντι και Βέροια. Πέρυσι έπαιξε σε 39 παιχνίδια των "κυανέρυθρων", ενώ εφέτος στα δύο από τα τρία, καθώς ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε με την Ξάνθη.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Οικονόμου για την ανανέωσή του συμβολαίου του, το οποίο πλέον θα έχει διάρκεια μέχρι το 2020". 
Μετά την συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκο Ζαμάνη, δήλωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτή την εξέλιξη. Στον Πανιώνιο νιώθω ότι είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας και θα συνεχίσω να βρίσκομαι στις τάξεις της για 3 ακόμα χρόνια.  Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα προκειμένου να φανώ αντάξιός της, αλλά και για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου