Τελευταία Νέα

27/9/16

KAE Ολυμπιακός : Δανεικός στο Ψυχικό ο Βασίλης Μουράτος!

Ο Βασίλης Μουράτος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ψυχικού, το οποίο ανακοίνωσε τη μετακόμιση -με τη μορφή δανεισμού- του 19χρονου γκαρντ στα Βόρεια Προάστια.
Με τον Βασίλη Μουράτο ενισχύθηκε η περιφέρεια του Ψυχικού, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επισημοποίησε τη συμφωνία με τον 19χρονο γκαρντ, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ρεμεντέλα.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανοκίτρινων" είναι μέλος της χρυσής γενιάς των 97άρηδων, η οποία κατέκτησε το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Παίδων του 2013, το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων του 2015, όπως επίσης δύο τέταρτες θέσεις. Την πρώτη στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων του 2014 και τη δεύτερη στο Παγκόσμιο Εφήβων του 2015.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 
"Η διοίκηση της Α.Ε.Ψυχικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Μουράτου από τον Ολυμπιακό, υπό την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο 19χρονος γκαρντ που φορούσε τις δύο τελευταίες σεζόν την "ερυθρόλευκη" φανέλα, έκανε τα πρώτα του στους Αγίους Αναργύρους. Όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική U18 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015, το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική U16 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013 και την 4η θέση με την U19 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου