Τελευταία Νέα

27/10/16

1η Aγωνιστική 3ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Παναθηναϊκός – Ηρακλής 0-0


Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στην Λεωφόρο με τους πράσινους να χάνουν πάλι ένα σωρό ευκαιρία. 

O Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, πίεσε την άμυνα του Ηρακλή και προσπάθησε να βρει ένα γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε παρά τις πολλές τελικές που είχαν και πάλι οι πράσινοι.
Οι πράσινοι είχαν κάποιες καλές στιγμές νωρίς στο ματς αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 17'. Ο Βιγιαφάνιες μετά από ωραία ενέργεια από τα αριστερά γύρισε την μπάλα ο Ιμπάρμπο πήρε την κεφαλιά βρήκε στα σώματα των αμυντικών του Ηρακλή και έφτασε στον Ρινάλντι με τον Αργεντινό να κάνει κακό κοντρόλ και δυο μέτρα από την γραμμή του τέρματος κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Παναθηναϊκός αναπτύχθηκε όμορφα από τα δεξιά με τον Ιμπάρμπο με τακουνάκι μέσα στην περιοχή να γυρνάει στον  στον Μίγγο, αυτός την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Εμποκού έξω από την περιοχή με τον άσο του τριφυλλιού να σουτάρει άστοχα.
Στο 43' ο Παναθηναϊκός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς. Οι πράσινοι έκλεψαν τη μπάλα έξω από την περιοχή του Ηρακλή. Ο Χουχούμης έδωσε στον Βιγιαφάνιες αριστερά με τον μέσο του τριφυλλιού να γυρνάει τη μπάλα παράλληλα προς τον Ρινάλντι ο οποίος πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Περνίς με το ένα χέρι απομάκρυνε την μπάλα σωτήρια. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα από τις δυο ομάδες και τον Ηρακλή να μην έχει ούτε τελική προς την εστία των πράσινων.
Παναθηναϊκός και Ηρακλής μπήκαν στο δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές από τους δυο προπονητές με τους πράσινους να πιέζουν και πάλι ψάχνοντας το πολυπόθητο γκολ. Ήταν το 47' όταν ο Εμποκού έδωσε ωραία στον Ρινάλντι αυτός μπήκε από τα αριστερά και έκανε το σουτ αντί να γυρίσει πάλι στον Εμποκού στο ύψος του πέναλτι. Ο Περνίς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αργεντινού.
Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 57' της αναμέτρησης όταν ο Πασάς πέρασε τον Χουχούμη μπήκε στην περιοχή από δεξιά και αντί να σουτάρει γύρισε προς τον Λάμπρου αλλά ο Ιβανόφ έκοψε την μπάλα. 
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"
Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Βασίλειος Καμπούρης (Ευβοίας), Ιωάννης Κουράκης (Ηρακλείου)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ρέις, Μίγγος (68' Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (74' Μπεργκ), Ιμπάρμπο, Ρινάλντι (63' Λέτο).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς (63' Μοντέιρο), Αγγελόπουλος (81' Μπλέτσας), Ρούσσος, Κυριακίδης, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου (70' Ζιαμπάρης).
Κίτρινες: 38' Ιβανόφ, 85' Βιγιαφάνιες, Ρέις, 90+ Λέτο/44' Πασάς, 75' Μοντέιρο, 83' Βοσνακίδης, 87' Μπλέτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου