Τελευταία Νέα

25/10/16

1η Aγωνιστική 5ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Αιγινιακός-Άρης 0-3

Άρης
Με MVP τον Λούκα Μιλούνοβιτς (1 γκολ, 2 ασίστ) ο Άρης, νίκησε 3-0 τον Αιγινιακό για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου.
Για τον 5ο όμιλο του Κυπέλλου ο Άρης επικράτησε στη Βέροια με 3-0 του Αιγινιακού, αξιοποιώντας την ποιότητα του ρόστερ του. Δύο γκολ ο Λούκα Μιλούνοβιτς και μία ασίστ, με τον Καπνίδη να ανοίγει το σκορ.
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ο Άρης, ο οποίος για τον 5ο όμιλο επικράτησε 3-0 στη Βέροια του τυπικά γηπεδούχου Αιγινιακού. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι «κίτρινοι» έφτασαν στην επικράτηση.
Οι "κίτρινοι" του Νίκου Αναστόπουλου, βέβαια, θα πρέπει να προβληματιστούν για τις φάσεις που δέχτηκαν από τον Αιγινιακό, καθώς η άμυνα σε αρκετές στιγμές δεν έδειξε ισορροπία. Το ματς κρίθηκε χάρη στην ποιότητα των παικτών του Άρη, με κορυφαίο τον Σέρβο Μιλούνοβιτς, ο οποίος με μία ασίστ και δύο τέρματα ήταν ο MVP της ομάδας του.
Το άλλο ματς του ομίλου, το Αστέρας Τρίπολης - Βέροια, θα γίνει την Πέμπτη (278/10, 17:15), στο «Θ. Κολοκοτρώνης».
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρι (81' Ποσίνκοβιτς), Γκατσολάρι (61' Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασσαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (65' Ρανγκέλοφ), Πατράλης.
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (73' Παυλίδης), Τάτος, Ανάκογλου, Ντούνης (63' Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (83' Αντρέου), Καπνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου