Τελευταία Νέα

26/10/16

1η Aγωνιστική 8ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Πανιώνιος – Λεβαδειακός 0-0

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα του ο Πανιώνιος ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη.
Με διαφορετικό τρόπο προσέγγισαν το παιχνίδι ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς και Ράτκο Ντόστανιτς. Ο προπονητή του Πανιωνίου έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες του που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του.
Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με 4-2-3-1 με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια. Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Τασουλής ήταν η τετράδα της άμυνας με τους Σιώπη και Κρητικό σε ρόλο αμυντικών μέσων. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ενγκόγκ με τους Καθάριο, Μασούρα και Μασούντ από πίσω του.
Από την άλλη ο Λεβαδειακός χρησιμοποίησε αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες. Ο Ντόστανιτς διατήρησε το 4-2-3-1 με Ναμάσκο στο τέρμα και τους Τριποτσέρη, Μεντί, Μαχαίρα και Μουλόπουλο στην άμυνα. Οι Καλτσάς, Καραχάλιος ήταν οι αμυντικοί μέσοι και μπροστά τους οι Σίλβα, Καραμπουέ, Ζεζίνιο και Βασιλείου.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Νικόλαος Πουλημας (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Βασίλειος Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
Συνθέσεις:
Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγιεβιτς): Γιαννιώτης, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Βλάχος, Τασουλής (60' Αντωνιάδης), Σιώπης, Κρητικός, Καθάριος (73' Ανσαριφάντ), Μασούρας, Μασούντ (60' Μπεν), Ενγκόνγκ.
Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Μεντί, Μαχαίρας, Μουλόπουλος, Καλτσάς (65' Τοπί), Καραχάλιος (15' Γιακουμάκης), Σίλβα, Καραμπουέ (65' Παππάς), Ζεζίνιο, Βασιλείου.
Κάρτες: 74' Οικονόμου / 12' Καραχάλιος, 56' Καλτσάς, 69' Μεντί.

Ανώτερος ο Πανιώνιος.

Μπορεί ο Λεβαδειακός να ήταν εκείνος με τις λιγότερες αλλαγές στην αρχική του σύνθεση, ωστόσο ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης. Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς είχαν της καλύτερες στιγμές στο ματς στο πρώτο ημίχρονο και ανάγκασαν τον Ναμάσκο να επέμβει πολλές φορές.
Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 20' με τον Ενγκόνγκ να κινείται εξαιρετικά από τα αριστερά, να κάνει και το σουτ, αλλά ο Ναμάσκο μπλόκαρε. Η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους για τον Λεβαδειακό ήρθε με ένα καλό σουτ του Γιακουμάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 25'.
Μετά από αυτή τη φάση ο Πανιώνιος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με τον Ναμάσκο να μπλοκάρει στο 32' την κεφαλιά του Ενγκόνγκ από καλή θέση και τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Βλάχου πέρασε λίγο άουτ. Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 40' όταν Πανιώνιος σωστά διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Μεντί πάνω στον Ενγκόνγκ, αλλά ο Πουλημάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

"Άκαρπη" η πίεση των γηπεδούχων.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ναμάσκο ο οποίος βρέθηκε σε καλή ημέρα.
Ο Μασούντ στο 50' με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Οικονόμου. Ο αμυντικός των γηπεδούχων απείλησε και πάλι λίγο αργότερα, όμως ο Ναμάσκο μπλόκαρε το φάουλ που εκτέλεσε. Στο 60' ο Οικονόμου νίκησε τον Ναμάσκο, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπεν από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο πάντα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να σκοράρει και έτσι έμεινε αυτό το 0-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου