Τελευταία Νέα

30/10/16

9η Aγωνιστική Super League : Βέροια - Πλατανιάς 0-0

Βέροια και Πλατανιάς έμειναν ισόπαλοι (0-0) στην Ημαθία, σε ένα παιχνίδι κάτω του μετρίου και από τις δύο ομάδες. Φάσεις μετρημένες στο δάχτυλο του ενός χεριού, για την 9η αγωνιστική της Super League.
Από έναν βαθμό πήραν Βέροια και Πλατανιάς στην Ημαθία, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Ημαθίας μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στην έδρα της, απέσπασε μια ακόμα ισοπαλία. Οι Χανιώτες προέρχονταν από την ήττα από την Ξάνθη, δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους και θα πρέπει να αισθάνονται ευχαριστημένοι με τη λευκή ισοπαλία.
Όχι ότι η Βέροια ήταν καταφανώς ανώτερη, απλά κατέγραψε περισσότερες τελικές και ενδεχομένως να άξιζε λίγο περισσότερο το τρίποντο, σε μια αναμέτρηση που απογοήτευσε ως προς το θέαμα.
Με 4-2-3-1 και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι. Για τη Βέροια ο Ασίγκμπα, που είναι δεξί μπακ και στόπερ χρησιμοποιήθηκε αριστερά στην άμυνα, ντεμπούτο στη Super League έκανε ως αμυντικός μέσος ο Παναγιώτης Λινάρδος. Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εκτός έμεινε ο Καπετάνος, με τον Βίτι στη γραμμή κρούσης και τον Χαροντάκη εκτός ενδεκάδας, τη θέση του οποίου στο αριστερό άκρο της άμυνας πήρε ο Μελικιώτης. Από την άλλη ο Πλατανιάς με τον Μουνάφο να παίρνει τη θέση του Στανισάβλιεβιτς στη μεσαία γραμμή (μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος).
Επιστροφή Μανούσου στο βασικό σχήμα, ύστερα από δύο ματς εκτός δράσης λόγω ενοχλήσεων. Η ομάδα που μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση ήταν ο Πλατανιάς, που πίεζε τη Βέροια στα 3/4 του γηπέδου, ιδίως με τους Μανούσο, Γιακουμάκη, προσπαθώντας να προκαλέσει λάθος στα μετόπισθεν των κυανέρυθρων. Στα πρώτα 15 λεπτά οι Κρητικοί ήταν η ομάδα με τις τελικές και την κυκλοφορία της μπάλας. Το σύνολο του Θωμά Γράφα άρχισε να παίρνει μέτρα μετά το 15λεπτο, κάνοντας παιχνίδι από δεξιά, με τις προωθήσεις του Μαλόν και τις συνεργασίες των Άρσε - Σισίνιο.
  Το φιλμ του αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας
Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Βασίλης Λάμπρου (Ανατολ. Αττικής), Ηλίας Νατσιούλας (Λάρισας)
4ος: Ανδρέας Παπάς (Αθηνών)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Καλί, Σισοκό, Ασίγκμπα, Λινάρδος, Άρτσε, Βασιλαντωνόπουλος (86' Ναβαλόφσκι), Σισίνιο (92' Μελίσσης), Μεληκιώτης (82' Χαροντάκης), Βίτι
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (63' λ. τρ. Τσουράκης), Μουνάφο, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (78' Ντεβέσα), Μανούσος (63' Στανισάβλιεβιτς), Γιακουμάκης
Κάρτες: 86' Λινάρδος, 95' Λόπεθ - 88' Στάθης, 92' Μενδρινός

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο Πλατανιάς απείλησε στο 7' με τον Γιακουμάκη, στο 30'  ο Λόπεθ μπλόκαρε προτού βάλει το κεφάλι ο φορ των Χανιωτών, ενώ στο 41' το καλοτραβηγμένο σουτ του Στάθη έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η ομάδα της Ημαθίας έφτασε στην πρώτη της τελική στο 34'. Ο Βασιλαντωνόπουλος απέφυγε τον Γκνιάτιτς από δεξιά, γύρισε στο πέναλτι για τον Άρσε, που έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Καρυπίδη και ο Σωτηρίου μπλόκαρε. Ισορροπημένο το 45λεπτο, με την κατοχή της μπάλας στο 50%, με τρεις τελικές για τη Βέροια και 4 για τον Πλατανιά. Πάμε και στο δεύτερο μέρος. Η Βέροια αυτή τη φορά κυκλοφορούσε η ίδια καλύτερα τη μπάλα.
Στο 55' ο Σισοκό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από φάουλ του Σισίνιο, αλλά υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν εντυπωσίαζε με την απόδοσή της, έχοντας ως κύριο μέλημα τη διαφύλαξη των μετόπισθεν. Ματς με χαμηλό τέμπο, χωρίς ποιότητα. Μια καλή στιγμή καταγράφηκε στο 64', με τον Βίτι να εκτελεί φάουλ και τη μπάλα να περνά ένα μέτρο από το παραθυράκι του Σωτηρίου.
Για να καταλάβετε πόσο μέτριο ήταν και το δεύτερο μέρος, στο 48' έγινε τελική με σουτ του Μαλόν και η επόμενη στο 93', όταν ο δεξιός μπακ της Βέροιας εκτέλεσε πλάγιο, η μπάλα έφτασε στον Άρσε, ο οποίος σούταρε, με τον Σωτηρίου να μπλοκάρει τη μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου