Τελευταία Νέα

30/11/16

2η Aγωνιστική 6ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Κέρκυρα – Λαμία 2-2

Η Κέρκυρα προηγήθηκε στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία, βρέθηκε να χάνει με 2-1, αλλά τελικά έφτασε στην ισοφάριση (2-2) και εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση. Όλα θα κριθούν στην 3η αγωνιστική.
H Kέρκυρα ήθελε τη νίκη απέναντι στη Λαμία μετά την ήττα στην πρεμιέρα από από την ΑΕΚ. Μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι οι Φαίακες, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 3', όταν από το σουτ του Τουράμ, ο Τσενάμο παραχώρησε κόρνερ. Το 1-0 για την ομάδα του Μιχάλη γρηγορίου έγινε στο 12'. Ο Τουράμ πέρασε κάθετη πάσα στον Κόντο, αυτός βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Λαμίας, πλασάρωντας εύστοχα.
Η απάντηση ήταν άμεση από τους Φθιώτες, όταν στο 17' ο Βάντερσον με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αραμπατζή (το είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Ανδρεόπουλο) και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 19' ο Τουράμ μετά από πάσα με το στήθος του Κόντου πλάσαρε τον Τσέναμο, ο Όμο ωστόσο έβαλε το πόδι και παραχώρησε κόρνερ. Η Λαμία απάντησε στο 35'. Από σέντρα του Ντουρμιοσάι από αριστερά, ο Αυγενικού βρέθηκε αφύλαχτος, αλλά σούταρε άστοχα εκτός εστίας. Το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ έκανε την ανατροπή στο 43' (1-2).  Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπλάζιτς ο Αραμπατζής έκανε ασταθή απόκρουση, η μπάλα χτύπησε στον Αντιλέχου και ο Όμο με προβολή από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Γρηγορίου έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του, ρίχνοντας στο ματς τον Γεωργακόπουλο αντί του Ανδρεόπουλου. Ο νεοεισελθών έπιασε "αέρα" μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσενάμο απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τουράμ αστόχησε με ψαλιδάκι. Στο 53' ο Βραζιλιάνος φορ απείλησε ξανά, με κεφαλιά από σέντρα του Γκομές, αλλά αστόχησε. Τελικά το 2-2 έγινε στο 55'. Ο Γκομές έβγαλε τη σέντρα, ο Γεωργακόπουλος έκανε την κεφαλιά, ο Τσενάμο με απόκρουση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο, ενώ στην επαναφορά αυτή χτύπησε στο κεφάλι του και μετά στα δίχτυα.
Η Λαμία έφτασε κοντά στο να πάρει και πάλι προβάδισμα, όταν στο 60' ο Καραγιάννης έκανε το πλασέ, με τον Αραμπατζή να σώζει την εστία του. Στο 62' και στο 66' ο Κόντος απείλησε δύο φορές, χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα, ενώ στο 76' οι Φαίακες έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Ζορμπάς έκανε φάουλ στον Αναστασιάδη και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 86' η Λαμία έφτασε μια... ανάσα το 2-3, αφού ο Βάντερσον σούταρε άουτ.
Η Λαμία μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ήττα από την Ένωση. Αυτό θα γίνει αν η Αναγέννηση Καρδίτσας νικήσει την Κέρκυρα ή αν οι Φαίακες νικήσουν και στο φινάλε των ομίλων έχουν χειρότερη επίθεση. Αυτή τη στιγμή οι Φθιωτοί έχουν ενεργητικό τρία τέρματα και η Φαίακες δύο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ζαραδούκας (59' Επστάιν), Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Ανδρεόπουλος (46' Γεωργακόπουλος), Σιόντης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Τουράμ (67' Σπίνουλας).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κοτσώνης (59' Βαλιός), Αναστασιάδης, Όμο, Καραγιάννης, Αυγενικού (56' Αυγενικού), Μπλάζιτς (67' Γιόνε Πίντο), Ντουρμισάι, Βάντερσον.
Διαιτητής: Ρούσσος – Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)
Η βαθμολογία:
6ος όμιλος
1. ΑΕΚ 4 (6-2)
2. Λαμία 4 (3-2)
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2-3)
4. Κέρκυρα 1 (2-6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου