Τελευταία Νέα

26/11/16

3η Aγωνιστική Football League : Κισσαμικός - Άρης 0-1

Ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Football League, καθώς επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού στα Περιβόλια.
Με την... τρίτη ο Άρης! Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε στην πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας 1-0 του Κισσαμικού στα Περιβόλια. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι και κατέκτησαν το τρίποντο με γκολ του Αντώνη Καπνίδη στο 51'.
Ο περσινός πρώτος σκόρερ των "κίτρινων" στη Γ' Εθνική μπήκε στο 46' και με διαγώνιο σουτ στο 51' νίκησε τον Λαζαρίδη, ανοίγοντας το σκορ, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Και στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε ευκαιρίες να σκοράρει, όπως στο 36' με τον Νέτο, που πλάσαρε πάνω στον πεσμένο Λαζαρίδη. Ο ίδιος παίκτης νωρίτερα, στο 23', είχε υποχρεώσει σε εκπληκτική απόκρουση των γκολκίπερ των Κρητικών, μετά από εκτέλεση φάουλ.
Ο Κισσαμικός, σε αντίθεση με την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ, δεν κατάφερε να περιορίσει τον Άρη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Είχε, βέβαια, ορισμένες καλές στιγμές, αλλά η εστία του Διούδη διατηρήθηκε απαραβίαστη. Η άξια νίκη του Άρη θα επιφέρει ηρεμία στην ομάδα, η οποία μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Αιγινιακό είχε "κλονιστεί".
Μετά το "διπλό" στα Χανιά, ο Άρης πήγε στους πέντε βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Κισσαμικός έμεινε στον πόντο, τον οποίο είχε κατακτήσει στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Παγώνης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (65' Σελινιωτάκης), Θέος (65' Μάντζης), Κίκε, Μίλιτς (79' Βλάχος).
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Παυλίδης (57' Ρόβας), Νέτο, Αντρέου (46' Καπνίδης), Ίλιτς (79' Μπαργκάν), Τάτος, Μιλούνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου