Τελευταία Νέα

24/11/16

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Στίβεν Τζέραρντ!

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο σε ηλικία 36 ετών, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τους LA Galaxy.
H καριέρα ενός "θρύλου" της Λίβερπουλ, του Στίβεν Τζέραρντ, έφθασε στο τέλος της. Σε ηλικία 36 ετών ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη δράση, λίγες ημέρες μετά το "διαζύγιό" του με τους LA Galaxy.
"Μετά τις υποθέσεις των media για το μέλλον μου, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αποσύρομαι από τη δράση. Είχα μια απίστευτη καριέρα κι ευχαριστώ για κάθε στιγμή αυτής, τις Λίβερπουλ, εθνική Αγγλίας και LA Galaxy", αναφέρει αρχικά στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή του.
"Ως έφηβος εκπλήρωσα το παιδικό μου όνειρο να φορέσω τη διάσημη κόκκινη φανέλα της Λίβερπουλ κι όταν πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου, απέναντι στην Μπλάκμπερν το Νοέμβρη του 1998, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε τα επόμενα 18 χρόνια.
Νιώθω τυχερός που έζησα τόσες πολλές σημαντικές στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Είμαι υπερήφανος που έπαιξα πάνω από 700 ματς για τη Λίβερπουλ, πολλά εξ' αυτών ως αρχηγός, και που βοήθησα την ομάδα ώστε να έρθουν ξανά τιμές στο "Anfield", καμία μεγαλύτερη από αυτή τη διάσημη νύχτα στην Κωνσταντινούπολη.
Σε διεθνές επίπεδο, νιώθω προνομιούχος που είχα 114 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας και που είχα την τιμή να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Πάντα θυμάμαι με μεγάλη υπερηφάνεια κάθε φορά που φόρεσα τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.
Νιώθω πολύ τυχερός που είχα αυτή την καριέρα, αλλά τίποτα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη στήριξη τόσων πολλών ανθρώπων.
Δείτε βίντεο με τον Στίβεν Τζέραρντ:
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου