Τελευταία Νέα

15/12/16

3η Aγωνιστική 4ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε σαν σίφουνας απ' την Λέσβο, επικράτησε με 3-1 της αδιάφορης Καλλονής και ολοκλήρωσε με το απόλυτο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο ασίστ ο Δώνης.
H πρώτη θέση είχε "κλειδώσει" πριν απ' την έναρξη του αγώνα, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε σοβαρός, "χτύπησε" σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και επικράτησε με 3-1 της -αδιάφορης- Καλλονής, ολοκληρώνοντας με το απόλυτο (3Χ3) τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΠΑΣ, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Ευριπίδης Γιάκος με κοντινή προβολή, ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Κώστα Μανιάτη, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκλεισε τους χώρους και δεν άφησε περιθώρια αισιοδοξίας.
Παρ' όλα αυτά, η Καλλονή βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις, αλλά τα σουτ των Δημήτρη Αποστόλου (16') και Στέλιου Ποζατζίδη (29') πέρασαν ελάχιστα έξω απ' την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Οι παίκτες του Δημήτρη Γαβαλά συνέχιζαν να πιέζουν, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Ηπειρώτες έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά. Ο Χρήστος Δώνης εκτέλεσε το κόρνερ κι ο μεσοαμυντικός του ΠΑΣ με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με επιθετικές βλέψεις στο δεύτερο μέρος, προκειμένου να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του αγώνα. Μάλιστα, είχαν δύο ευκαιρίες με τους Λαμπράκη (55') και Ποζατζίδη (58'), τα σουτ των οποίων δεν ανησύχησαν ουσιαστικά τον Πασχαλάκη. Οι Ηπειρώτες "χτύπησαν" εκ νέου μέσω στημένης φάσης. Στο 62ο λεπτό, ο Δώνης εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Απόστολος Σκόνδρας με ωραία κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Κάπου εκεί, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με τα τελευταία 25 λεπτά να αποκτούν... διαδικαστικό χαρακτήρα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 82ό λεπτό με τον Λάμπρο Τριανταφύλλου, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Ποζατζίδη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Τζελίδης, Σάββα, Ποζατζίδης, Αποστόλου, Γιουκαρής (55' Γιώργου), Χιντασέλι (74' Γκαμάγκας), Λαμπράκης, Κέρι, Σοφιάνης (67' Τριανταφύλλου).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Μαυροπάνος (66' Μασούρας), Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Δώνης, Καρανίκας, Νικολιάς, Φερφελής, Γιάκος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ:


1. ΠΑΣ Γιάννινα 9 (5-1)
2. Ξάνθη 4 (4-3)
3. Αγροτικός Αστέρας 4 (3-3)
4. Καλλονή 0 (3-8)
*Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου