Τελευταία Νέα

14/12/16

3η Aγωνιστική 6ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Αναγέννηση Καρδίτσας - Κέρκυρα 0-6

Η Κέρκυρα ήταν καταιγιστική απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, επιβλήθηκε με 6-0, αλλά αυτό δεν της έφτανε για να πάρει την πρόκριση.
Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση η υπόθεση πρόκριση για τις δύο ομάδες δεν περνούσε από τα πόδια τους. Η Κέρκυρα ήθελε νίκη με πολλά γκολ και ταυτόχρονα ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ. Οι Φαίακες έκαναν το καθήκον τους αφού επιβλήθηκαν με 6-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως τα ευχάριστα νέα δεν ήρθαν από τη Λαμία και έτσι η Κέρκυρα έμεινε εκτός συνέχειας Κυπέλλου.
Η Κέρκυρα ήταν εκείνη η οποία πατούσε καλύτερα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ευτύχισε στην πρώτη της καλή στιγμή να προηγηθεί. Μετά από φάση διαρκείας μόλις στο 4' ο Ανδρεόπουλος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Οι παίκτες του Γρηγορίου συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και να δυσκολεύουν την κυκλοφορία της μπάλας των παικτών της Αναγέννησης. Οι γηπεδούχοι έχασαν όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 12' όταν μετά από ωραία αντεπίθεση ο Ξέρρας βρέθηκε απέναντι από τον Αραμπατζή, αλλά ο τερματοφύλακας των "Φαιάκων" έδιωξε σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα η Κέρκυρα πάτησε και πάλι το πόδι στο γκάζι και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες για το 2-0.
Ο Τουράμ νικήθηκε από τον Γεωργατζά την πρώτη φορά στο 14', αλλά στο 23' ο Γεωργίου δεν συγχώρεσε την κακή έξοδο του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και από κοντά έκανε το 2-0. Παρά το προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μεγαλύτερη από όλες ήταν αυτή του 28', όταν μετά από κακή συνεννόηση του Δημόπουλου με τον Γεωργατζά ο Τουράμ βρέθηκε μόνος του προ κενής εστίας στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Δημόπουλος πρόλαβε να διώξει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Η Κέρκυρα συνέχισε να χάνει πολλές ευκαιρίες και όλα έδειχναν ότι το 2-0 θα είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά, ο Επστάιν είχε αντίθετη άποψη. Ο Γερμανός μετά από σέντρα του Γεωργίου έκανε το μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και με τη συμπλήρωση 45 λεπτών έκανε το 3-0.
Εξάρα, αλλά δεν έφτανε!
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, αλλά δεν άλλαξε τίποτα στην εικόνα του αγώνα. Μόλις στο 52' στην πρώτη της επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα κατάφερε να σκοράρει. Μετά από λάθος του Φέτση, ο Επστάιν βρήκε τον Γεωργακόπουλο και εκείνος πλάσαρε με τη μία κάνοντας το 4-0. Σαν να μην έφτανε αυτό πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες των γηπεδούχων δέχτηκαν και άλλο γκολ. Η μπάλα μετά από απομάκρυνση των αμυντικών στρώθηκε στον Ανδρεόπουλο και εκείνος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 5-0 στο 58'.
Μετά και από αυτό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα ή και καθόλου. Δύο από αυτούς συμμετείχαν στο 6-0 της Κέρκυρας. Ο Τερπεκλής έκανε σέντρα από τα δεξιά και με ωραία κεφαλιά ψαράκι ο Γεωργακόπουλος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης με τους Φαίακες να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες. Στο 88' ο Μπράνισλαβ Νίκιτς ένιωσε ενοχλήσει με τον προπονητής του να τον αποσύρει από τον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσει τα χειρότερα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γεωργατζάς, Σμίλτος, Τζάνης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Μπλέντι (46' Τσόπελας), Καλλιβωκάς (46' Φέτσης), Υφαντής, Ξέρρας, Μοσχάκης (69' Βουκομάνοβιτς), Μυργιώτης.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου (59' Τρεπεκλής), Ζορμπάς (46' Γεωργακόπουλος), Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Επστάϊν (69' Γκερέκος), Τουράμ.
Σκόρερ4', 59' Ανδρεόπουλος, 23' Γεωργίου, 45' Επστάιν, 52', 76' Γεωργακόπουλος.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
Λαμία - ΑΕΚ 0-0
Καρδίτσα - Κέρκυρα 0-6
Η τελική βαθμολογία του ομίλου:
1. ΑΕΚ 5 (6-2)
2. Λαμία 5 (3-2)
3. Κέρκυρα 4 (8-6)
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2-9)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου