Τελευταία Νέα

15/12/16

3η Aγωνιστική 8ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Πανσερραϊκός - Πανιώνιος 0-3

Ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο και αποχαιρέτησε τον θεσμό με τρίποντο. Δύο γκολ σημείωσε ο Ν' Γκογκ και ένα ο Πινιώτης. 
Oύτε ο Πανσερραϊκός ούτε ο Πανιώνιος είχαν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και ως εκ τούτου ο αγώνας ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Έκαναν τις περισσότερες τελικές και είναι χαρακτηριστικό ότι καλύτερος παίκτης των «λιονταριών» ήταν ο τερματοφύλακας Ηλίας Μέλκας, ο οποίος προχώρησε σε αρκετές αποκρούσεις, αλλά δεν κατέστη εφικτό εντέλει να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Βοσνιάδης, Σταυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκιοατά, Μασούρας, Καθάριος (78' Πινιώτης), Βουκελάτος (84' Κερασίδης), Σαββίδης, Κρητικός, Ενγκόγκ, Ολαϊτάν.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσουβαλτσίδης (72' Κάκκο), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Τσομαχασβίλι (65' Τσούτσης), Ρούτσης, Τάντιτς, Κτιστόπουλος, Φουσού (56' Τσιμίκας), Κανούλας.
Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


1. Κισσαμικός 7 (6-1)
2. Λεβαδειακός 5 (4-2)
3. Πανιώνιος 4 (3-3)
4. Πανσερραϊκός 0 (1-8)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου