Τελευταία Νέα

22/12/16

7η Aγωνιστική Football League : Άρης - Χανιά 2-1

Ο Άρης με γκολ του Καπνίδη στις καθυστερήσεις κέρδισε τα Χανιά με 2-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Πέμπτη σερί νίκη για τους "κιτρινόμαυρους".
Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Άρης έπαιξε με την φωτιά αλλά ο "καπνός" που βγήκε και πάλι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τα Χανιά ήταν κίτρινος. Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι είχαν στην σύνθεση τους στα τελευταία λεπτά των Αντώνη Καπνίδη ο οποίος αποδείχτηκε "χρυσή αλλαγή" για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.
Ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου μπήκε στο 87' στο ματς και στο 91' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στον Άρη τη νίκη επί των Χανίων με 2-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.
Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ιδίως στο πρώτο μέρος, και μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας στα χέρια τους και ίσως το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί.
Μάλιστα τα Χανιά μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 8' είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Φουρλάνου στο οποίο η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Άρης απάντησε και αυτός με δοκάρι στο 14' όταν το σουτ του Ντούνη μέσα από την περιοχή βρήκε στο αριστερό δοκάρι και εν συνεχεία η μπάλα απομακρύνθηκε.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20' όταν μετά από λάθος του Ανάκογλου στη μεσαία γραμμή, ο Ζέρης επωφελήθηκε, έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και σκόραρε.
Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου που βρέθηκαν πίσω στο σκορ όπως στο ματς με τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 31' ο Τάτος εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ αλλά ο Αθανασίου έστω και δύσκολα απομάκρυνε την μπάλα.
Η πίεση του Άρη καρποφόρησε στο 40' με σκόρερ τον Τάσο. Ο Τζανακάκης έβγαλε τον αρχηγό των κίτρινων σε θέση βολής, αυτός κοντρόλαρε και με δυνατό σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα ο Άρης είχε μια ακόμα καλή στιγμή πριν τη λήξη του πρώτου μέρους καθώς στο 43' ο Ντούνης από πλάγια θέση σούταρε αλλά ο Αθανασιου μπλόκαρε.
Φουλ επίθεση ο Άρης!
Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου ο Άρης απείλησε και πάλι καθώς η κεφαλιά του Παυλίδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έφυγε άουτ. Ο Νίκος Αναστόπουλος έριξε στο ματς τους Τζεμπούρ και Μιλούνοβιτς αρχικά κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική και οι δυο τους απείλησαν.
Ο μεν πρώτος στο 75' με το σουτ του έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής να φεύγει απελπιστικά άουτ ενώ ο δεύτερος στο 77' εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω.
Στο 91' ήρθε η λύτρωση για τον Άρη όταν σε γέμισμα από μακριά ο Ζόρο με κεφαλιά προς τα πίσω προσπάθησε να απομακρύνει, έκανε λάθος όμως με την μπάλα να φτάνει στον Καπνίδη ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε έξαλλα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (N. Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης (67' Τζεμπούρ), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Παυλίδης (87' Καπνίδης), Μπαργκάν, Ίλιτς, Τάτος, Ντούνης (74' Μιλούνοβιτς).
ΑΟΧ (Θ. Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης (89' Ζόρο), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (68' Ντούμος), Σιάννης, Σταματής, Βαρούχας (55' Νικολόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου