Τελευταία Νέα

30/12/16

Βέροια : Τέλος οι Στέλιος Μαραγκός και Σισίνιο Γκονθάλεθ Μαρτίνεθ!

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους Στέλιο Μαραγκό και Σισίνιο, με τον πρώτο να οδεύει προς Πλατανιά.
Παρελθόν απ' το ρόστερ της Βέροιας αποτελούν οι Στέλιος Μαραγκός και Σισίνιο Γκονθάλεθ Μαρτίνεθ. Η "Βασίλισσα του Βορρά" ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους δύο ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαραγκός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά, ενώ ο Σισίνιο έχει προτάσεις από ομάδες της Ινδίας. Ο Έλληνας μεσοαμυντικός φόρεσε 42 φορές τη φανέλα της Βέροιας, όντας μάλιστα αρχηγός τη φετινή σεζόν.
Όσον αφορά στο Σισίνιο, αγωνίστηκε σε 14 αναμετρήσεις σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας κατά γενική ομολογία πολύ καλή παρουσία. Όμως, κάποια οικονομικά ζητήματα ανάγκασαν τις δύο πλευρές να ολοκληρώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Μαραγκό και Sisinio Gonzalez Martinez και τους εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου