Τελευταία Νέα

28/12/16

Ολυμπιακό : Δανεικός στην Έσμπιεργκο Κώστας Τσιμίκας

Την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (28/12) η Έσμπιεργκ.
Στη Δανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Έσμπιεργκ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Η μετακίνηση του 20χρονου αριστεροπόδαρου μπακ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον δανέζικο σύλλογο το απόγευμα της Τετάρτης (28/12).
"Η Έσμπιεργκ απέκτησε τον Έλληνα αριστερό μπακ Κωνσταντίνο Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η συμφωνία αυτή είναι η πρώτη υπό το νέο τεχνικό διευθυντή Τεντ βαν Λόιβεν, στην προσπάθεια να ενισχυθεί το ρόστερ ενόψει της ανοιξιάτικης μάχης για παραμονή στην Alka Superliga", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Έσμπιεργκ, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Τεντ βαν Λόιβεν.
"Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ο ανταγωνισμός για μια θέση τεράστιος. Ο ελληνικός σύλλογος δεν θέλει να πουλήσει τον Τσιμίκα, αλλά να του δώσει χρόνο συμμετοχής και έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να τον αποκτήσουμε με ευνοϊκούς όρους.
Είναι πολύ γρήγορος, επιθετικός και έχει τη σωστή νοοτροπία. Είναι ο τύπος του παίκτη που ψάχναμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής της Έσμπιεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου