Τελευταία Νέα

18/1/17

11η Aγωνιστική Football League : Άρης - Πανσερραϊκός 4-0

Ο Άρης κέρδισε με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και παρέμεινε σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Παρά την ασταμάτητη βροχή ο  Άρης κέρδισε χορεύοντας σε αυτήν με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και παρέμεινε σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην επίτευξη του βασικού του στόχου της χρονιάς. Της ανόδου στη Super League.
Ο Άρης έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 5΄ με τον Μπαργκάν που όμως από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει με το κεφαλιά την μπάλα προς την εστία του Πανσερραϊκού του και οι αμυντικοί του απομάκρυναν. Η πίεση από τους "κίτρινους" συνεχίστηκε κυρίως με τον Τάτο που είχε καλή στιγμή στο 15΄ ενώ στο 18΄ η μπάλα από το σουτ του Ίλιτς κατέληξε στην αγκαλιά του Μέλκα.
Ο Άρης είδε την πίεσή του να πιάνει τόπο και παρά τη συνεχόμενη βροχή που είχε από τη σέντρα κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές από το 22΄ μέχρι το 30΄. Στο 22΄ μετά από τη σέντρα του Μπαργκάν στο πρώτο δοκάρι μετά από την προβολή του Ντούνη έγινε το 1-0. Το 2-0. έγινε στο 24΄ μετά την κεφαλιά του Ιντζίδη μετά από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπαργκάν και στο 30΄ έγινε το 3-0 με το Ντούνη σε κενή εστία μετά από την ατομική προσπάθεια του Ίλιτς.
Ενδιάμεσα στο 25΄ ο Μέλκα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Παυλίδη και στο 26΄ η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Μπούρμπου. Κι όσο για το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου στο 43΄η μπάλα κόντραρε από το σουτ του Καράμπελα με το δεξί και πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ στο 44΄ ο Διούδης κράτησε το μηδέν στην άμυνά του.
Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Άρη να φθάνει στη νίκη κάνοντας συνάμα συντήρηση δυνάμεων. Οι "κίτρινοι" απείλησαν στο 51΄ με τον Τάτο όπως και στο 58΄ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του. Στο 59΄ ο Μέλκα απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Μπαργκάν και στο 60΄ πέρασε άουτ η μπάλα από το σουτ του Μπράβο
Στο 65΄ η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Διούδη από το σουτ του Φουσού και στο 66΄ ο Άρης άγγιξε το 4-0 με το τετ α τετ που είχε ο Ίλιτς από την κάθετη μπαλιά του Καράμπελα αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 68΄ ο Ιωαννίδης αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στον Ντούνη, ο οποίος έφευγε μόνος του απέναντι στον Μέλκα.
Κι όσο για τη τελευταία φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 70΄ με το χτύπημα φαουλ του Τάτου όπου ο Μέλκα χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να μπλοκάρει τη μπάλα.
Συνθέσεις:
Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης (72΄ Καπνίδης), Ρόβας, Ντούνης, Ίλιτς, Τάτος (81΄ Νέτο), Μπαργκάν (77΄ Μιλούνοβιτς).
Πανσερραϊκός (Διλμπέρης): Μέλκα, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Φούσου, Ρούτσης, Στέβιτς (80΄ Παπατζίκος), Κάκκο, Γκούρτσας (72΄ Καψάλης), Κανούλας, Τσιμίκας (85΄ Κτιστόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου