Τελευταία Νέα

28/1/17

13η Aγωνιστική Football League : Άρης - ΟΦΗ 1-0

Ο Άρης με το γκολ του Μιλούνοβιτς στο 11΄ επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League με το οποίο άνοιξε η αυλαία της.
Το γκολ του Μιλούνοβιτς στο 11΄ έδωσε τη νίκη στον Άρη επί του ΟΦΗ με 1-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League με το οποίο άνοιξε η αυλαία της. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέμεινε σε τροχιά ανόδου με το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου να φθάνει στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ αυτή της Κρήτης γνώρισε την ήττα στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στην άκρη του πάγκου της. Οι "κίτρινοι" ζήτησαν πέναλτι στο 7' σε ανατροπή του Μπαργκάν και οι Κρητικοί στο 70' σε αυτή του Χαντί.
Ο αγώνας:
Στο παιχνίδι ο Άρης μπήκε δυνατά και στο 7' σε φάση διαρκείας στην άμυνα του ΟΦΗ οι ποδοσφαιριστές του ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπαργκάν με τον Αρετόπουλο να έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η πίεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε και στο επόμενο λεπτό στο 8' ο Ίλιτς βρήκε τον Μιλούνοβιτς αλλά η μπάλα από το πλασέ του πέρασε πάνω από την εστία του Δερμιτζάκη.
Ο ΟΦΗ θέλησε να αντιδράσει και στο 9' προσπάθησε να απειλήσει με τον Βουό αλλά οι αμυντικοί του Άρη κατάφεραν με τη δεύτερη και πριν σουτάρει ο επιθετικός των Κρητικών να απομακρύνουν.
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ Ο ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ.
Στο 11' όμως οι "κίτρινοι" προηγήθηκαν όταν ο Μιλούνοβιτς έφυγε μόνος του απέναντι στον Δερμιτζάκη και αφού πέρασε το τερματοφύλακα του ΟΦΗ πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.
Στο 24΄ υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη με το Νέτο να παίρνει τη θέση του Τάτου, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του. Στο 40' η μπάλα από το σουτ του Νέτο πέρασε πολλά μέτρα άουτ από την εστία του ΟΦΗ που προσπάθησε να απειλήσει στο 43΄. Σε φάση διαρκείας με πρωταγωνιστή τον Βουό και με συνεχόμενα λάθη από τους Μπράβο και Διούδη απομακρύνθηκε ο κίνδυνος, ενώ στο 45' ο Δερμιτζάκης απομάκρυνε εντυπωσιακά τη μπάλα από την καρφωτή κεφαλιά του Ιντζίδη μετά από την εκτέλεση φάουλ του Νέτο. Ο Νέτο μάλιστα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου προσπάθησε να κρεμάσει τον Δερμιτζάκη αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είχε μεγάλη ευκαιρία στο 57΄όταν μετά από την εκτέλεση φάουλ του Νέτο ο Παυλίδης έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπαργκάν από πλεονεκτική θέση στέλνοντας τη μπάλα πλάγια άουτ. Ο ΟΦΗ στο 64' είδε τη μπάλα με αυτογκόλ από την εκτέλεση φάουλ του Χαντί να καταλήγει στα δίχτυα του Άρη, αλλά το γκολ δεν μέτρησε γιατί είχε προηγηθεί οφ σάιντ του Παντίδου.
Στο 70' η ομάδα της Κρήτης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Χαντί από τον Μπούρμπο μετά από κάθετη πάσα του Βουό αλλά ο Αρετόπουλος έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Ακολούθως στο 89' από την εκτέλεση φάουλ του Νέτο η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ ενώ το 91' ο Ίλιτς δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα γκολ για τον Άρη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (78΄ Τζανακάκης), Μιλουνοβιτς (66΄ Ντούνης), Ίλιτς, Τάτος (24΄Νέτο), Μπαργκάν.
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Παντίδος, Νάστος, Μιλοσάβλιεβ (86΄ Όγκμποε), Βουό, Χαντί, Πάγκαλος (56΄ Ιβάνγκα), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Αντουκόρ (56΄ Μητρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου