Τελευταία Νέα

31/1/17

Παναθηναίκός : Τέλος ο Βίκτορ Ιμπάρμπο!

Η ΠΑΕ Παναθηναίκός ανακοίνωσε τη διακοπή του δανεισμού του Βίκτορ Ιμπάρμπο από την Κάλιαρι, με τον Κολομβιανό επιθετικό να επιστρέφει στην Ιταλία.
Αναμφίβολα η πιο δύσκολη αποδέσμευση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, διευθετήθηκε για τον Παναθηναϊκό! Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στο ρόστερ, αφού διεκόπη ο δανεισμός του από την Κάλιαρι.
Με την αποχώρηση του Κολομβιανού, πλέον απελευθερώνεται μία θέση μη κοινοτικού και βελτιώνονται, κάπως οι συνθήκες για την μεταγραφική ενίσχυση. Ο Ιμπάρμπο θα ενταχθεί στο ρόστερ της Κάλιαρι, αφού δεν προέκυψε συμφωνία με άλλη ομάδα για την πώληση του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και κατ΄επέκταση τη λήξη του δανεισμού του από την Κάλιαρι".
Ο Κολομβιανός επιθετικός αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα σε 19 ματς όλων των διοργανώσεων και πέτυχε τρία γκολ: δύο στο εκτός έδρας 2-2 με την Σταντάρ Λιέγης και ένα στο εκτός έδρας 0-2 εναντίον της ΑΪΚ Solna.
Λίγη ώρα αργότερα, η Κάλιαρι επισημοποίησε την επανένταξη του Ιμπάρμπο στο ρόστερ της, με επίσημη ανακοίνωση που τον καλωσορίζει και σύμφωνα με την οποία ο άσος από την Κολομβία θα παραμείνει στην ομάδα ενώ υπάρχει και ένα μίνι βιογραφικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου