Τελευταία Νέα

21/2/17

Κόροιβος Αμαλιάδας : Ανακοίνωσε τον Ερικ ΜακΚλέλαν στην θέση του Ντεβόντες Σμιθ-Ριβέρα!


Και με τη βούλα παίκτης του Κοροίβου είναι από σήμερα ο Ερικ ΜακΚλέλαν. Ο Αμερικανός γκαρντ ανακοινώθηκε από την ομάδα της Αμαλιάδας.
H απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ ανακοινώθηκε και με κάθε επισημότητα από το σύλλογο της Αμαλιάδας, ο οποίος επέλεξε τον πρώην παίκτη της Τούμπιγκεν ως τον αντικαταστάτη του Ντεβόντες Σμιθ-Ριβέρα.
Ο ΜακΚλέλαν (25χρ., 1.93μ.) έπαιξε στο κολεγιακό πρωτάθλημα από το 2011 μέχρι το 2016, αλλάζοντας όμως δύο φορές πανεπιστήμια. Ο 25χρονος γκαρντ ξεκίνησε την πορεία του από το Τάλσα το 2011, την επόμενη χρονιά μεταφέρθηκε στο Βάντερμπιλτ και δεν έπαιξε τη σεζόν 2012-13 λόγω της μεταγραφής του, όπως και τη σεζόν 2014-15, όταν άλλαξε εκ νέου κολέγιο, πηγαίνοντας στο Γκονζάγκα.
Εν τέλει αποφοίτησε το 2016 και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Τούμπιγκεν και το γερμανικό πρωτάθλημα, όπου είχε μόνο 3,3 πόντους και 1,7 ασίστ σε 11 λεπτά κατά μέσο όρο, στους τρεις αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Η Κ.Α.Ε. Κόροιβος καλώσορίζει τον  Eric McClellan στην ομάδα μας. Ο 23χρονος ύψους 1.93 Αμερικανός  γκάρντ αγωνίζεται στις θέσεις ‘1’ και ‘2’ και  μέχρι πρότινος  φορούσε την φανέλα της Γερμανικής  Walter Tigers Tubingen".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου