Τελευταία Νέα

28/2/17

Άρης : Ανακοίνωσε τον Νίκο Κωστένογλου!

Ο Άρης ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία του με τον Νίκο Κωστένογλου για τον επόμενο 1,5 χρόνο με τον 47χρονο τεχνικό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τους "κιτρινόμαυρους".
Προπονητής του Άρη και επίσημα είναι από την Τρίτη (28/2) το απόγευμα ο Νίκος Κωστένογλου. Ο 47χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον Θοδωρή Καρυπίδη, υπέγραψε το συμβόλαιο του, διάρκειας 1,5 έτους και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους "κιτρινόμαυρους".
Λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης η πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα από τη Stoiximan.gr Football League στην Super League.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Κωστένογλου.
Η συμφωνία με το νέο προπονητή της ομάδας μας, τον οποίο παρουσίασε σήμερα το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, είναι για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Ο Νίκος Κωστένογλου, που γεννήθηκε στις 03/10/1970 στην Καβάλα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την αγωνιστική περίοδο 2007-’08, ως βοηθός του Λορένζο Σέρα Φερέρ στην Α.Ε.Κ., αναλαμβάνοντας χρέη πρώτου προπονητή τον Φεβρουάριο του 2008 (στον πάγκο της Α.Ε.Κ. επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2011).
Επόμενοι σταθμοί στην προπονητική του καριέρα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, η Λάρισα, η Ξάνθη, η κυπριακή Ανόρθωση, ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς και η εθνική Ελλάδας ως συνεργάτης του Σέρχιο Μαρκαριάν.
Στο τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ, μαζί με τον Νίκο Κωστένογλου, εντάχθηκε και ο Νίκος Καρύδας, ο οποίος – ως γνωστόν- είχε εργαστεί στην ομάδα μας τη σεζόν 1998-’99 και 2001-2003".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου