Τελευταία Νέα

24/5/17

Απόλλων Σμύρνης : Ανακοίνωσε τον Κώστα Μενδρινό, ανανέωσαν οι Χρήστος Αλμπάνης και Εμανουέλ Κονέ!

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Κώστα Μενδρινό, ενώ ανακοίνωσε ότι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι Χρήστος Αλμπάνης και Εμανουέλ Κονέ.
Στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης ανήκει και τυπικά ο Κώστας Μενδρινός. Ο 33χρονος μέσος άφησε τον Πλατανιά και υπέγραψε στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στη Super League.
Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Κώστας Μενρινό. Ο γεννημένος στις 28 Μαΐου 1985, μέσος, εφέτος αγωνίστηκε στον Πλατανιά ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναχαϊκή, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Ατρόμητο και Ολυμπιακό".

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΚΟΝΕ - ΑΛΜΠΑΝΗΣ!


H ανακοίνωση για τον Κονέ: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμα δυο χρόνια με τον ποδοσφαιριστή, Εμμανουέλ Κονέ".
Ένας ακόμα παίκτης που υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο είναι ο Χρήστος Αλμπάνης, για τον οποίο ενδιαφέρον είχε επιδείξει και ο Πανιώνιος. Ο Απόλλων ενημέρωσε: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμα τρία χρόνια με τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Αλμπάνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου