Τελευταία Νέα

29/5/17

Προμηθέα Πάτρας : Ανακοίνωσε τον Μάκη Γιατρά!

Ο Μάκης Γιατράς είναι ο νέος προπονητής του Προμηθέα Πατρών, όπως ανακοίνωσαν οι "μελανόλευκοι". Ο 46χρονος τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας, μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Στον πάγκο του Προμηθέα Πατρών επέστρεψε ο Μάκης Γιατράς, όπως ανακοινώθηκε από τους "μελανόλευκους". Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/5) στην αχαϊκή πρωτεύουσα, η διοίκηση του συλλόγου επισημοποίησε ότι δηλαδή ο Μάκης Γιατράς είναι μια λύση που είχαν στο μυαλό τους στον Προμηθέα Πατρών.
"Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας παρουσίασε και επίσημα τον Μάκη Γιατρά ως νέο προπονητή της ομάδας. Η παρουσίαση έγινε το πρωί της Δευτέρας 29/5 στα γραφεία της ΚΑΕ, παρουσία τόσο του μεγαλομετόχου και προέδρου του Ερασιτέχνη, Βαγγέλη Λιόλιου, όσο και του προέδρου της ΚΑΕ, Χρήστου Μήλα, οι οποίοι προχώρησαν και σε έναν απολογισμό για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ενώ αναφέρθηκαν και στους στόχους του Προμηθέα για τη νέα αγωνιστική περίοδο", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών.
Ο 46χρονος τεχνικός επιστρέφει έτσι στον πάγκο της πατρινής ομάδας, μετά από ένα χρόνο απουσίας, στον οποίο εργάστηκε ως τζένεραλ μάνατζερ. Ο ίδιος, μιλώντας για τη νέα τάξη πραγμάτων ανέφερε πως "ευχαριστώ την ομάδα για την αγάπη και την εμπιστοσύνη της. Αυτή είναι η 5η μου χρονιά στον Προμηθέα. Στον σύλλογο είδα, από την πρώτη κιόλας στιγμή, εμπιστοσύνη και αγάπη και νιώθω πολύ τυχερός γι' αυτό. Πάντα πίστευα ότι ο Προμηθέας θα φτάσει ψηλά. Ο Νίκος Βετούλας είναι ένας άξιος προπονητής και ο Βαγγέλης Αγγέλου καταξιωμένος στον χώρο. Εγώ θα προσπαθήσω να επιτύχουμε το πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση. Αν είμαστε όλοι μαζί είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να χτίσουμε μια αμιγώς ελληνική ομάδα. Αν περνούσε από το χέρι μου θα προτιμούσα οι ομάδες της Α1 να έχουμε μόνο 3 ξένους. Πιστεύουμε πολύ στο πρόγραμμα "Νους" που έχει εκπονήσει ο Προμηθέας τα τελευταία χρόνια. Ο σύλλογος διαθέτει πολλά ταλαντούχα παιδιά, τα οποία θα πάρουν ευκαιρίες να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Ηρθα στον Προμηθέα όταν αγωνιζόταν ακόμη στο Τοπικό και, ναι, το περίμενα και το πίστευα από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι θα φτάσει ψηλά. Στόχος μας τη νέα σεζόν θα είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου και είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε να ξέρουμε ότι τα έχουμε δώσει όλα. Για μένα η φετινή χρονιά ήταν επιτυχημένη, αν συνυπολογίσουμε και κάποιες ατυχίες που είχαμε με τραυματισμούς παικτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου