Τελευταία Νέα

11/6/17

34η Aγωνιστική Football League : Άρης - Σπάρτη 2-1


Οι «κίτρινοι» κέρδισαν την Σπάρτη με 2-1 στο τελευταίο παιχνίδι τους στη σεζόν.

Ανοικτό ματς έγινε σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αρης κέρδισε την Σπάρτη με 2-1 και έκλεισε νικηφόρα τη σεζόν. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ένα «κλικ» καλύτεροι, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο  35' με τον Αναστασάκο, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας ύστερα από τακουνάκι του Ηλιόπουλου. Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου οι «κίτρινοι» πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν τρεις καλές στιγμές (Καπνίδης, 41', 45' και Ντόγος 43'), όμως δεν βρήκαν στόχο. 

Αντίθετα η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο 50', όταν ο Καπνίδης εκμεταλλεύτηκε τότε την αδράνεια της άμυνας της Σπάρτης και ισοφάρισε, ενώ λίγο αργότερα (62') ο Αναγνωστόπουλος είπε «όχι» στον Φράγκο στο μεταξύ τους τετ α τετ και έτσι η Σπάρτη δεν πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. 

Οι Θεσσαλονικείς άγγιξαν το γκολ στο 64' αλλά η κεφαλιά του Καπνίδη αποκρούστηκε από το δοκάρι, ενώ στο 75' ο Λώττας παραλίγο να πετύχει ένα γκολ για χάι λάιτ. Τότε ο μέσος των φιλοξενουμένων προσπάθησε να πλασάρει τον Αναγνωστόπουλο πίσω από την σέντρα, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ο Αρης συνέχισε να «ψάχνει» το γκολ με τον Καπνίδη (76', ο Μπανούσης έδιωξε πάνω στην γραμμή) και τελικά το «βρήκε» με τον Νέτο στο 86', μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του. Στις καθυστερήσεις οι Αναστασάκος και Μπαργκάν, θα μπορούσαν αν είχαν «γράψει» το 2-2 ή το 3-1 αντίστοιχα. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης (46’ Πίτου Γκαρσία), Μακουτά, Μιλούνοβιτς (46’ Μπαργκάν), Παυλίδης, Καπνίδης, Ίλιτς, Ντόγος (67’ Νέτο)
ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Κλάδης): Κραβαρίτης, Μπανούσης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Χάδιαρης, Κορνέζος, Λώττας, Φράγκος, Ηλιόπουλος, Αναστασάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου