Τελευταία Νέα

19/6/17

Ολυμπιακός : Στη Λεγκανές ο Δημήτρης Σιόβας!

Παίκτης της Λεγκανές είναι και με τη... βούλα ο Δημήτρης Σιόβας, καθώς ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στην ισπανική ομάδα αντί 3.000.000 ευρώ.
Παίκτης της Λεγκανές είναι οριστικά ο Δημήτρης Σιόβας. Η μετακίνηση του Έλληνα αμυντικού ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ομάδα του και έτσι συνεχίζει την καριέρα του στην Primera Division, έχοντας πάει εκεί από τον προσεχή Γενάρη με τη μορφή δανεισμού.
Ο διεθνής στόπερ υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 4.000.000 ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 3.000.000 ευρώ από τη μετεγγραφή του Σιόβα, ο οποίος εξαργύρωσε τις πολύ καλές του εμφανίσεις το τελευταίο εξάμηνο.
Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος είχε πάει στη Λεγκανές δανεικός το περασμένο εξάμηνο και κατέγραψε 16 συμμετοχές (είχε και 1 γκολ). Η ομάδα του κατάφερε να μείνει στην πρώτη κατηγορία, τερματίζοντας στην 17η θέση.
Στην ανακοίνωση της Λεγκανές αναφέρεται η παρουσία του ποδοσφαιριστή στο εξάμηνο που φόρεσε την φανέλα της και στο ότι θα ανήκει στο δυναμικό της ως το καλοκαίρι του 2021. Μεταξύ άλλων, τονίζεται πως έπαιξε 1.392 λεπτά και πέτυχε ένα γκολ απέναντι στην Οσασούνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου